Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θετικός για τους Αγώνες στο Τόκιο ο Μπενζεμά

Μία σημαντική είδηση προέκυψε από την συνέντευξη που έδωσε στο «Europe 1», ο Καρίμ Τζαζίρι, πρώην μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά.

Μία σημαντική είδηση προέκυψε από την συνέντευξη που έδωσε στο «Europe 1», ο Καρίμ Τζαζίρι, πρώην μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά. Οπως αποκάλυψε ο άνθρωπος που όπως υποστηρίζει βρίσκεται πολύ κοντά στον έμπειρο άσο, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα ήταν απαραίτητα αρνητικός, στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την ομάδα της Γαλλίας.

Ο Μπενζεμά αγωνίσθηκε για τελευταία φορά με τους «πετεινούς» στις 8 Οκτωβρίου 2015 και στην νίκη με 4-0 επί της Αρμενίας, ενώ έκτοτε δεν έχει κληθεί από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Οπως κάθε Ολυμπιακή ομάδα που συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό τουρνουά, η Γαλλία έχει δικαίωμα να συμπεριλάβει στην αποστολή για την κορυφαία διοργάνωση, τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ζωής τους.

Μάλιστα, αναφερόμενος σ΄ αυτό το ενδεχόμενο, ο Τζαζίρι φαίνεται να στέλνει… μήνυμα στον Γάλλο εκλέκτορα, Σιλβέν Ριπόλ: «Ο Μπενζεμά δεν σταμάτησε ποτέ την διεθνή του καριέρα. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Αν του προταθεί, θα δεχθεί αμέσως».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button