Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έδεσε» Μιτάι και Μαχαίρα η ΑΕΚ!

Τους δύο νεαρούς που έχουν βγει στο προσκήνιο στην φετινή σεζόν φρόντισε να «δέσει» με νέα συμβόλαια η Ένωση

Τους δύο νεαρούς που έχουν βγει στο προσκήνιο στην φετινή σεζόν φρόντισε να «δέσει» με νέα συμβόλαια η Ένωση

Σε μια κίνηση με μεγάλη προοπτική για το μέλλον της, προχώρησε η ΑΕΚ, που πριν λίγο ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Θεοδόση Μαχαίρα και Μάριου Μιτάι. Δηλαδή των δύο νεαρών που έχουν βγει φέτος στο προσκήνιο, μαζί με τον Ζίγκα Λάτσι και ήδη αποτελούν μέρος του βασικού rotation της Ένωσης.

Ο Μαχαίρας υπέγραψε απευθείας το νέο του συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026, ενώ ο Μιτάι υπέγραψε προς το παρόν ως τον Δεκέμβριο του 2023, λόγω του ότι δεν έχει ακόμη συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Ωστόσο όταν γίνει αυτό, τότε θα ισχύσει και η επέκταση ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μαχαίρας που γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 2000, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ προερχόμενος από τον Πανιώνιο. Μέχρι σήμερα μετράει 18 συμμετοχές κι ένα γκολ με την Ένωση, ενώ έχει ήδη παίξει στις Εθνικές Κ18 και Κ2Ο.

Ο Μάριος Μιτάι γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 2003 στην Αλβανία. Ο 17χρονος αριστερός μπακ χαφ, είναι στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017 και ξεκίνησε από την ομάδα Κ15 του συλλόγου. Είναι ήδη διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Στις 18 Οκτωβρίου του 2020 έπαιξε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και έχει ήδη συμπληρώσει πέντε συμμετοχές, έχοντας σημειώσει και δύο ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button