Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπαντής: «Θα κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό και στα αστικά λεωφορεία»!

Καυστικός ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής για το συνεχιζόμενο "λουκέτο" στη Football League, με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά.

Καυστικός ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής για το συνεχιζόμενο “λουκέτο” στη Football League, με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο παλαίμαχος άσος καυτηρίασε τα λεγόμενα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος ανέφερε πως ο ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Μπαντής:

«3.500 τεστ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών. Αριθμός κρουσμάτων: 3.

3.000 τεστ στη Super League 2 από τον Δεκέμβριο του ’20 μέχρι σήμερα. Αριθμός κρουσμάτων: 1.

Σύμφωνα με τον κύριο Χαρδαλιά ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού!

Σας ενημερώνω πως οι ποδοσφαιριστές της Football League δεχόμαστε για την ασφάλεια μας, πάνω από όλα, να κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό της Αθήνας και στα αστικά λεωφορεία της επαρχίας.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η ιστορική/διαχρονική άποψη πως ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής μπορούσε να κάνει ντρίπλα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει μέσα σε λεωφορείο!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button