Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίζει με Παναιτωλικό ο Παπασταθόπουλος!

Χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό θα πάρει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Την πρώτη του εμφάνιση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο Πέντρο Μαρτίνς θέλει να προετοιμάσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο των «32» του Europa League.

Το αυριανό παιχνίδι με τους Αγρινιώτες στο Καραϊσκάκη αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αρχίσει να αποκτά ρυθμό ο 32χρονος στόπερ, καθώς απομένουν δύο εβδομάδες για το παιχνίδι με τους Ολλανδούς.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τους Σα, Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Τιάγκο, Μασούρας και Ραντζέλοβιτς.

Όσον αφορά τον Λαλά, όλα δείχνουν ότι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» την Κυριακή, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ είναι ουσιαστικά έτοιμος, έχει ρυθμό και απομένει να ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και για το παιχνίδι με την PSV.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button