Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Τρεις αγώνες για την 2η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (3/2).

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λάρισα-ΠΑΟΚ είναι οι αγώνες που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της 6η φάσης του Κυπέλλου. Ατρόμητος -ΠΑΣ Γιάννινα το άλλο ματς της ημέρας.

Τρεις αγώνες για την 2η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (3/2).

Στις 19:30 στο Αλκαζάρ η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι «βυσσινί» μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα, το οποίο δεν τους αφήνει ελπίδες, θα παραταχτούν με πολλές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με το αρχικό τους σχήμα απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Τζιανλούκα Φέστα να έχει αφήσει εκτός πλάνων του τους Μπάγιτς, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Σπαρβ, Κολομπίνο, Νικολιά, Ντουρμισάι και Ακούνια. Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός πλάνων του τους Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Ίνγκασον Αουγκούστο Ζ. Ζίβκοβιτς και τον Τσόλακ. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Καγκάβα.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς μετά το 3-0 του πρώτου ματς αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων του για τον επαναληπτικό τους Σα, Καμαρά, Φορτούνη, Ελ Αραμπί, Μπρούμα, Παπασταθόπουλο και Λαλά. Όσον αφορά την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία έχει στρέψει την προσοχή της στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα αγωνιστεί απέναντι στους Πειραιώτες χωρίς τους Ντίας, Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς, Ταχάρ, αλλά και τους τραυματίες Λιάβα, Μεντόσα.

Τέλος στο παιχνίδι, με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας στο Περιστέρι ο Ατρόμητος τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Περιστερίου, μετά το εκτός έδρας 1-1 που απέσπασε στους «Ζωσιμάδες», θα αγωνιστεί κόντρα στους Ηπειρώτες χωρίς τους Χριστοδουλόπουλο και Μανούσο. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη θα παραταχτεί με πολλές αλλαγές, απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Λοντίγκιν, Ντομίνγκεθ, Κρίζμαν, Εραμούσπε και Σιόντης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:30 Λάρισα -ΠΑΟΚ (CosmoteSport1)

17:15 Ολυμπιακός -Παναιτωλικός (CosmoteSport2)

15:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (CosmoteSport1)

Διαβάστε επίσης

Back to top button