Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δύο πρώην «αστέρες» της Premier League… για τον πάγκο της Άστον Βίλα!

Ο Στιβ Μπρους αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα, με την διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του να έχει ήδη ξεκινήσει από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Ο πήχης των προσδοκιών για την Άστον Βίλα ήταν ιδιαίτερα υψηλός τη φετινή σεζόν, έπειτα από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Τζον Τέρι και ο Τιερί Ανρί εμφανίζονται ως επικρατέστεροι υποψήφιοι διάδοχοι του Στιβ Μπρους. Ταυτόχρονα, εντός της λίστας φέρονται να βρίσκονται οι Μικ ΜαΚάρθι (πρώην τεχνικός της Γούλβς) και Πάουλο Φονσέ, προπονητής της Σαχτάρ Ντονέτσκ.

Οι «χωριάτες» μετά από 11 αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ βρίσκονται στην 13η θέση, με συγκομιδή 15 βαθμούς (3 νίκες,6 ισοπαλίες και 2 ήττες), με αποτέλεσμα να είναι 7 πόντους μακριά από την κορυφή και 2 βαθμούς από την ζώνη των θέσεων (3 έως 6), όπου δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την άνοδο σε αγώνες μπαράζ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button