Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ντέρμπι στο Coppa Italia, έξι επιλογές απο 1.60 μέχρι 3.60

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη σε όλους!

Συνεχίζουμε και σήμερα μετά τις χθεσινές πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τους θεσμούς των κυπέλλων και αγώνων για την Premier League, την Super Lig και την Ligue 2. Πού μονοπώλησαν ουσιαστικά το χθεσινό στοιχηματικό κουπόνι.

TAMEIO όμως για την στήλη στην βασική δυάδα σε συνολική απόδοση 4.40!!

Το Goal-Goal & Under 4.5 πέρασε σχετικά εύκολα στο “Mεάτσα” στον πρώτο ημιτελικό για το Coppa Italia με την Γιουβέντους να κερδίζει την Ίντερ με 2-1. Ακόμη μια νίκη και για την Πάσος Φερέιρα που επικράτησε με 2-1 επίσης, στην έδρα της Ζίλ Βιθέντε περνώντας μας το 2Χ & Over 1.5.

Και σήμερα το πρόγραμμα είναι περίπου το ίδιο με αγώνες κυπέλλων σε Βέλγιο, Γερμανία και Ιταλία. Αλλά και εμβόλιμη αγωνιστική στην Ligue 1 στην Γαλλία.

Η σημερνή μας δυάδα αποτελείται απο τον μεγάλο πρώτο ημιτελικό για το Coppa Italia στο “Stadio Diego Armando Maradona” της Νάπολι ανάμεσα σε Νάπολι και Αταλάντα. Ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το Ρέμς-Ανζέ απο την Ligue 1. Φυσικά υπάρχουν και τα # Bonus Bets με τέσσερις επιλογές σήμερα σε αποδόσεις από 1.60 μέχρι 3.60!

20:00 | LIGUE 1 | ΡΕΜΣ-ΑΝΖΕ

21:45 | COPPA ITALIA | ΝΑΠΟΛΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button