ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι αριθμοί των «νέων» και οι προηγούμενοι κάτοχοι! (update)

Για ελάτε. Έχουμε update. Νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι αριθμοί. Τι έχουν επιλέξει τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Λαμία; #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Για ελάτε. Έχουμε update. Νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι αριθμοί. Τι έχουν επιλέξει τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Λαμία;

Όλα εδώ είναι μην ψάχνετε καθόλου!

Βρίσκομαστε επί της ουσίας λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΣ Λαμία έχει πραγματοποιήσει έξι μεταγραφές και δύο υπογραφές επαγγελματικών συμβολαίων με παιδιά της ακαδημίας του.

Εννοείται βέβαια πως οι μεταγραφές για τον ΠΑΣ δεν τελειώνουν εδώ.

Για κάποιους τώρα, οι αριθμοί στις φανέλες των ποδοσφαιριστών είναι απλά ένα νούμερο. Για κάποιους άλλους όμως, ο αριθμός που συνοδεύει τον ποδοσφαιριστή για μία σεζόν ή για μία ολόκληρη καριέρα… σημαίνει πολλά!

Εμείς είμαστε με τους δεύτερους προφανώς και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τους αριθμούς που έχουν επιλέξει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Λαμία και ποιοι ήταν οι προηγούμενοι κάτοχοί τους.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον Φάνη Τζανδάρη!

Ο Φάνης επέλεξε το νούμερο «6» όπως βλέπετε και στην καρτέλα της SuperLeague 1.

Tον αριθμό αυτό, από πέρυσι φορούσε ο Ιμπραχίμα Νιάσε, όμως φέτος που αποχωρήσε έμεινε «ορφανό» και το άρπαξε ο νέος αμυντικός χαφ της ομάδας.

Συνεχίζουμε με τον Ταϊρόν ντελ Πίνο!

Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας και στις δύο θητείες του στην ομάδα φοράει τη φανέλα με το «10».

Και η επίσημη κάρτα του Ισπανού στην SuperLeague 1 και αυτή χωρίς φωτογραφία μιας και η διοργανώτρια αρχή όπως φαίνεται δεν έχει κατεβάσει το νέο mega pack με τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών.

Τον αριθμό «10» λοιπόν τον είχε στην πρώτη του θητεία ο Ταϊρόν, ενώ όταν αποχώρησε πήγε στη πλάτη του Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Όταν έφυγε ο Αργεντινός, το δεκάρι επέστρεψε στα χέρια του Ισπανού.

Πάμε στον Άνχελ Μαρτίνεθ!

Ο νέος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Λαμία αποφάσισε να φορά για τη σεζόν αυτή, τον αριθμό «12»

Ορίστε και η καρτέλα του στην SuperLeague 1, χωρίς φωτογραφία προφανώς.

Ο τελευταίος τώρα που φορούσε τη φανέλα με τον αριθμό «12» στη Λαμία ήταν ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε. Από την ήμερα που έφυγε ο Αφρικανός εξτρέμ, ο αριθμός είχε μείνει στο ράφι, αλλά τώρα πλέον έχει νέο κάτοχο!

Περνάμε σε έναν νεαρό, τον Νίκο Τρόπουλο!

Ο Νίκος Τρόπουλος, πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Λαμία και πλεόν ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, έχει επιλέξει να φορά τη φανέλα με τον αριθμό «21». Ορίστε και η καρτέλα του.

Τον αριθμό αυτόν, πριν τον πάρει ο Τρόπουλος τον φορούσε στη Λαμία ο Ελίνι Δημούτσος και στις δύο χρονιές που φόρεσε τα «κυανόλευκα».

Ήρθε η ώρα του Έλμαρ Μπιάρνασον!

Ο Ισλανδός αμυντικός χαφ, Έλμαρ Τέοντορ Μπιάρνασον, έχει αγωνιστεί ήδη 3 φορές με τη Λαμία και φοράει στην πλάτη του τον αριθμό «26».

Να και η καρτέλα του:

Ο τελευταίος τώρα που φόρεσε το «26» στην πλάτη για χάρη της Λαμίας, ήταν ο Γερμανός εξτρέμ, Ντένις Επστάιν!

Λίγο πριν το τέλος, πάμε στον Βασίλη Τρούμπουλο!

Ένα ακόμη παιδί των ακαδημιών της Λαμίας, ο Βασίλης Τρούμπουλος υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Ο νεαρός αμυντικός χαφ, επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «32» στην πλάτη.

Ορίστε και η καρτέλα του Τρούμπουλου στην SuperLeague 1.

Έχουμε την εντύπωση πως μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον αριθμό «32» ο νεαρός ανασταλτικός μέσος. Ο λόγος είναι επειδή ο τελευταίος που φόρεσε τη φανέλα αυτή ήταν ο τιτανοτεράστιος Μάρκο Μπλάζιτς. Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία φορούσε όλα του τα χρόνια στην ομάδα το συγκεκριμένο νούμερο στην πλάτη!

Φτάσαμε στον Ανταμά Μπα!

Ο Ανταμά Μπα, είναι η τελευταία μεταγραφή του ΠΑΣ έως την επόμενη και ο Αφρικανός έχει επιλέξει τον αριθμό «80».

Πριν τον Μαυριτανό εξτρέμ, τον αριθμό αυτό φορούσε στη Λαμία δεν τον φορούσε ΚΑΝΕΝΑΣ!

Και πάμε στον Βαλεντίνο Βλάχο!

Ο νέος δεξιός μπακ της Λαμίας, Βαλεντίνος Βλάχος έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τον αριθμό «37» στην πλάτη. Να και η κάρτα του στην SuperLeague 1.

Για να βρούμε τώρα ποιος φορούσε το «37» πριν τον Βλάχο στη Λαμία, θα πρέπει να πάμε στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην SuperLeague 1 καθώς πριν τον δεξιό μπακ τον αριθμό αυτό φορούσε ο Λαμιώτης σέντερ φορ, Βαγγέλης Πατσαρούχας!

Πίτι εσύ σούπερ-σταρ…

Ο Πίτι λοιπόν, τον οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε με το νούμερο «77» ή «16» στην πλάτη φέτος διάλεξε ένα εντελώς διαφορετικό νούμερο. Το νούμερο «9».

Ο αγαπημένος αριθμός του Ισπανού είναι το «10» καθώς παραδοσιακά αυτόν επιλέγει στις ομάδες που αγωνίζεται. Παλαιότερα όμως… καθώς τα τελευταία χρόνια κινείται μεταξύ του «77», «16» και πλέον το «9».

Τα προηγούμενα χρόνια τον συγκεκριμένο αριθμό φορούσαν στον ΠΑΣ οι Πατρίκ Βουό, Χερόνιμο Μπαράλες, Ροζέριο Τουράμ και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι ήταν ο τελευταίος κάτοχος πριν το πάρει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Το «θωρηκτό» Τζέιμς Μάντζρεκαρ… και το νούμερό του!

Ο Καναδός σέντερ μπακ, Τζέιμς Μάντζρεκαρ τώρα επέλεξε έναν αριθμό τον οποίο τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε δει κανέναν άλλον να το φορά στη Λαμία.

Και αυτός ο αριθμός είναι το «39».

Το «7αρι» από την Αρμενία!

Και ολοκληρώνουμε τους αριθμούς των νέων παικτών της Λαμίας, με τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Το νούμερο «7» έμεινε πρόσφατα «ορφανό» καθώς αποχώρησε ο πρώην κάτοχός του και όπως ήταν φυσιολογικό δεν θα έμενε για πολύ χωρίς να το επιλέξει κάποιος. Και το έκανε ο Γκαζαριάν.

Πριν τον διεθνή ποδοσφαιριστή από την Αρμενία όμως, το «7» φορούσαν ο Μιχάλης Φράγκος, ο Θανάσης Καραγκούνης αλλά και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button