ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το πανόραμα του Κυπέλλου: Συμπληρώθηκε η οκτάδα – Μεγάλες μάχες στα προημιτελικά

Το εισιτήριο για τους «8» πήραν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λαμία, Άρης, μετά τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Αναγέννηση Καρδίτσας. #slgr2 #slgr #ΚύπελλοΕλλάδος #season2021_2022

Το εισιτήριο για τους «8» πήραν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λαμία, Άρης, μετά τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης αλλά και Λαμία προκρίθηκαν την Πέμπτη 23/12 στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου αναμένονται μεγάλες μάχες αφού το εισιτήριο είχαν εξασφαλίσει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός αλλά και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Από τις 8 ομάδες δηλαδή, οι επτά είναι Σουπερλιγκάτες και η όγδοη η Αναγέννηση Καρδίτσας από την Super League 2.

Την Πέμπτη 23/12, λοιπόν, στο Ηράκλειο, ο Άρης μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με 3-0, επικράτησε και στο δεύτερο επί του ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 2-0.

Στη Νεάπολη Νίκαιας, η Λαμία μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ζευγάρωσε τις επιτυχίες επί του Ιωνικού με 1-0 και έφτασε στην πρόκριση στο ρελαντί.

Στο Πανθεσσαλικό, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση κόντρα στον Βόλο μετά το 0-0 που απέσπασε, σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο αγώνα με 2-1.

Στην Καισαριανή τέλος, ο αγώνας ανάμεσα στην Κηφισιά και την ΑΕΚ ήταν τυπικού χαρακτήρα (1-1), μετά το 4-0 της Ένωσης στο OAKA.

Την Τετάρτη 22/12, η Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αγίου Νικολάου, επικράτησε με 5-0 εντός έδρας και πέτυχε μια ιστορική πρόκριση.

Ο Παναιτωλικός που είχε επικρατήσει πριν από περίπου 20 μέρες εκτός έδρας επί της Νίκης Βόλου, μετά από ένα ματς – θρίλερ πήρε τη νίκη και εντός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε 2-2 στο πρώτο ματς, επικράτησε με 3-1 στην Τούμπα και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άκπομ (2 γκολ) προκρίθηκε στους «8».

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς της ημέρας επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού, και ανέτρεψε το εις βάρος του 3-2 του πρώτου ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν):

ΟΦΗ – Άρης (1-3 πρώτο ματς): 0-2

Ιωνικός – Λαμία (0-2 πρώτο ματς): 0-1

Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός (1-2 πρώτο ματς): 0-0

Κηφισιά – ΑΕΚ (0-4 πρώτο ματς): 1-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλας (1-0 πρώτο ματς): 5-0

Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου (1-0 πρώτο ματς): 1-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (2-2 πρώτο ματς): 3-1

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (2-3 πρώτο ματς): 2-0

Διαβάστε επίσης

Back to top button