Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατματζίδης: «Κάλεσμα στους αθλητές, στο Σύνταγμα την Παρασκευή»

Ο Παναγιώτης Ατματζίδης, μέλος της επιτροπής των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που κινητοποιούνται για την επανέναρξη των πρωταθλήματων, έκανε κάλεσμα για την συγκέντρωση της Παρασκευής.

Ο Παναγιώτης Ατματζίδης, μέλος της επιτροπής των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που κινητοποιούνται για την επανέναρξη των πρωταθλήματων, έκανε κάλεσμα για την συγκέντρωση της Παρασκευής.

Σε ειρηνική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή, 5/2, στις 12 το μεσημέρι κάλεσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Ατματζίδης.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποτελεί μέλος της επιτροπής των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που έχουν κινητοποιηθεί για την επανέναρξη των εν λόγω πρωταθλημάτων και απηύθυνε κάλεσμα σε ανθρώπους του αθλητισμού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε θύματα της όλης παθογένειας του ποδοσφαίρου. Αύριο στις 12 το μεσημέρι καλούμε όλον τον αθλητισμό στο Σύνταγμα για μια ειρηνική διαδήλωση τα αιτήματά μας γνωστά.

Η Γ’ εθνική έχει διακοπεί από τις αρχές Νοέμβρη δίχως μέριμνα οικονομική, οι παίκτες μπορεί να λογίζονται ως ερασιτέχνες αλλά η λειτουργία είναι επαγγελματική.

Το παράπονο που εκφράζουμε είναι ότι ενώ έχουν ξεκινήσει οι δύο πρώτες κατηγορίες κι εμείς όχι. Υπάρχει αναβρασμός, είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι τον κλάδο μου να θέλει να κάνει τόσο μαζικά και οργανωμένα και να διεκδικήσει κάτι.

Δηλώσεις όπως του κυρίου Χαρδαλιά για την επιθετικότητα των αθλητών σε ό,τι αφορά τον ιό είναι τουλάχιστον ατυχής. Οι μελέτες απέδειξαν το αντίθετο. Και ο κ. Αυγενάκης είπε ότι η θετικότητα είναι 0,04% στους ποδοσφαιριστές και στα άλλα αθλήματα 0,02%. Είναι πιο εύκολο να κολλήσει κάποιος τρέχοντας στον δρόμο ή στα σχολεία.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορούν να λάβουν επίδομα οι παίκτες της Football League, είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι, κάποιοι είναι και για παραπάνω.

Είχαμε και κάποιες απόπειρες αυτοκτονίας, όταν δεν τα καταφέρνεις, καταρρέεις. Αυτήν την στιγμή υπάρχει συνάντηση με τον υφυπουργό, με εκπροσώπους από διάφορα αθλήματα».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button