Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Όχι» της Ομόνοιας σε ΑΕΚ για Φαμπιάνο!

Ο γκολκίπερ της ομάδας της Λευκωσίας όχι μόνο είναι στην λίστα της ΑΕΚ, αλλά έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί μέσα στην τελευταία μεταγραφική περίοδο.

Ο γκολκίπερ της ομάδας της Λευκωσίας όχι μόνο είναι στην λίστα της ΑΕΚ, αλλά έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί μέσα στην τελευταία μεταγραφική περίοδο.

Το όνομα του Φαμπιάνο Ριμπέιρο Ντε Φρέιτας, του 32χρονου Βραζιλιάνου γκολκίπερ της Ομόνοιας, βρίσκεται σήμερα(4/2) στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αφού αναφέρεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για το καλοκαίρι, σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA όμως, η περίπτωση του Φαμπιάνο, δεν είναι απλά μια σκέψη ενόψει καλοκαιριού, αλλά υπήρξε στόχος μέσα στον Γενάρη. Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές στην Κύπρο, κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα που έγινε πιο γνωστός στην Ελλάδα, από τα παιχνίδια της Ομόνοιας με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ φέτος, στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, έγινε πρόταση στην κυπριακή ομάδα ή οποία φαίνεται πως εκτός από το καθαρά οικονομικό μέρος περιλάμβανε και δυνατότητα για έμψυχα ανταλλάγματα στο «πακέτο». Καθώς είναι γνωστό πως από πλευράς ΑΕΚ είχαν βγει μέσα στον Γενάρη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποφασίστηκε πως δεν θα συνέχιζαν στην ομάδα. Και προφανώς υπήρχαν κι άλλες που δεν αναφέρθηκαν, οι οποίες να ήταν διαθέσιμες προς παραχώρηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρόταση δεν έγινε δεκτή και η ΑΕΚ δεν επανήλθε. Σίγουρα όμως, η πρόταση για τον Φαμπιάνο έγινε πριν την τελική ευθεία στο μεταγραφικό «παράθυρο», πριν δηλαδή η Ένωση ασχοληθεί ενεργά με την περίπτωση του Ολλανδού Βέριπς, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Το συμβόλαιο του Φαμπιάνο που έχει πίσω του μια πλούσια καριέρα σε Βραζιλία, Πορτογαλία και Τουρκία, ενώ φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν στην Κύπρο, έχοντας ήδη δέκα ματς στα οποία η εστία του δεν παραβιάστηκε, λήγει το καλοκαίρι του 2022.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button