Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην επόμενη φάση ο Βόλος… παρά την προσπάθεια του Σωτηρίου!

Ο Βόλος βρήκε απέναντί του έναν τρομερό Σωτηρίου που «έβγαλε» τα πάντα, όμως το 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0), του έδωσε την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.

Ο Βόλος βρήκε απέναντί του έναν τρομερό Σωτηρίου που «έβγαλε» τα πάντα, όμως το 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0), του έδωσε την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.

Στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Βόλος, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», ενώ είχε υπέρ του και το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση στην αυριανή κλήρωση (5/2).

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση, θέλοντας να υποβάλουν τον ρυθμό τους από το πρώτο κιόλας λεπτό, με την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ να φτάνει στα αντίπαλα καρέ με μεγάλη ευκολία.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ με γυριστό σουτ του Μήτογλου, ενώ είχαν ακόμη μια ευκαιρία με σουτ του Μπαρτόλο. Στο 7′ ο Βόλος είχε μια καλή φάση, με τον Νικολάς Μαρτίνες να κάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

Για να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ ο ΟΦΗ έπρεπε να φτάσουμε στο 9′, όπου ο Στάρτζεον έκανε μια σέντρα-σουτ, αλλά ο Γκαραβέλης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Τελικά, στο 12ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Αντριάν Σαρδινέρο. Ο Γιαννούλης ανέβηκε από αριστερά και έκανε μία πολύ καλή και «γλυκιά» σέντρα με αποδέκτη τον Ισπανό φορ, ενώ μεγάλο μεροίδιο ευθύνης στο γκολ έχει και ο Γκαραβέλης, ο οποίος ήταν εκτός θέσης και ενώ βρήκε τη μπάλα δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ωστόσο, η απάντηση του Βόλου ήταν άμεση και αφού απείλησε αρχικά με μακρινό σουτ του Νίνη που απέκρουσε δύσκολα ο Σωτηρίου, ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τάσο Δουβίκα στο 19′, ο οποίος είχε πλάτη στην εστία και τον Διαμαντή να τον επιτηρεί, αλλά κατάφερε να γυρίσει και με ένα πολύ όμορφο τελείωμα έφερε ξανά το ματς στα ίσα.
Στη συνέχεια ο Βόλος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Δουβίκα για να ανατρέψει το σκορ. Αρχικά ο 21χρονος επιθετικός έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (32′), το οποίο απέκρουσε ο Σωτηρίου δύσκολα, ενώ στο 38′ ο Δουβίκας βγήκε τετ-α-τετ, όμως ο 33χρονος γκολκίπερ ήταν και πάλι ο νικητής, με το 1-1 να παραμένει.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν τα πράγματα, με τον Βόλο να απειλεί κυρίως να σκοράρει και τον Σωτηρίου να τα βγάζει. Στο 50′ η ομάδα της Μαγνησίας έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Μπαρτόλο να κάνει το γύρισμα και στην περιοχή και τον Δουβίκα να κάνει την προβολή από κοντά, όμως ο τερματοφύλακας των Κρητικών κατάφερε και απέκρουσε πολύ δύσκολα. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Περέα, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή, έστρωσε τη μπάλα στο αριστερό και σούταρε, όμως ο Σωτηρίου κατάφερε να αποκρούσει ξανά με δυσκολία, κρατώντας το 1-1 μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button