Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Πάτησε» το Γαρδίκι η Δίβρη! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας η Α.Ε Δίβρης κέρδισε εύκολα τον Α.Ο Γαρδικίου στο γήπεδό της. Η ομίχλη που «κάλυπτε» τον αγωνιστικό χώρο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα «έκλεψε» την παράσταση! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΑΕ_Δίβρης #ΑΟ_Γαρδκίου #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας η Α.Ε Δίβρης κέρδισε εύκολα τον Α.Ο Γαρδικίου στο γήπεδό της. Η ομίχλη που «κάλυπτε» τον αγωνιστικό χώρο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα «έκλεψε» την παράσταση μαζί με το τελικό σκορ βέβαια.

Με σκορ 7-1 η Δίβρη κέρδισε τον Α.Ο Γαρδικίου στο γήπεδό της στο παιχνίδι που «άνοιξε» την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, καθώς ο αγώνας ξεκίνησε στις 14:00.

Η ομάδα της Δίβρης πήρε αρκετά γρήγορα κεφάλι στο σκορ με τον Κουμπούρα να κάνει το 1-0. Η απάντηση του Γαρδικίου για το 1-1 δεν άργησε όμως από εκεί και έπειτα μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Δίβρη.

Ο Κουμπούρας έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1 ενώ το 3-1 ήρθε από τον Σάπιο. Ο Ρόγας έκανε το 4-1 για να έρθει ξανά ο Σάπιος λίγο αργότερα να κάνει το 5-1. Ο Ζήσιμος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1 και το τελικό 7-1 πέτυχε ο Ζουμπόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button