FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να αποχαιρετήσει τον κόσμο της… με νίκη!

Σήμερα στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική και τελευταία εντός έδρας για φέτος.

Η SuperLeague φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές με την σημερινή για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θέλει να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό που θα τον κρατήσει και μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία. Αυτή θα είναι η τελευταία παράσταση για φέτος μπροστά στον κόσμο της, καθώς στην επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας, με την ΑΕΛ.

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Εκτός από την δυσκολία του αντιπάλου, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε και Ευρώπη, υπάρχουν και πολλές απουσίες για την Φθιωτική ομάδα.

Ο Μάρκος Μπλάζιτς, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο Δημήτρης Κουτρομάνος αλλά και ο Μαρκ Ασίγκμπα δεν θα βοηθήσουν σήμερα τους «κυανόλευκους» για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Οι τρεις πρώτοι είναι τραυματίες, ενώ ο Γκανέζος αμυντικός δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει.

Από την άλλη ο Γιάννης Πετράκης, είδε όλα τα «όπλα» του να είναι ετοιμοπόλεμα και να ταξιδεύουν στη Λαμία με σκοπό τη νίκη.

Οι αποστολές των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Πριντέτα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Λινάρδος, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος, Βάντερσον και Μπούτνικ.

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιάννης Πετράκης):ΒΕΛΛΙΔΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ, ΜΙΧΑΗΛ, LILA, ΜΠΕΡΙΟ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, CIKARSKI, DOLOVAC, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, HELLQUIST, CONDE, VIDAL, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΘΑΤΗ, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 19:00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω της live πλατφόρμας του LamiaSports όπου θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button