Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 3.90 σε Serie A και Ligue 1

Οι στοιχηματικές προτάσεις του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές προτάσεις του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Καλημέρα, καλή τύχη και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια για την στήλη σήμερα Σάββατο με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε ένα γεμάτο στοιχηματικό κουπόνι. Τέτοιες μέρες φυσικά χρειάζεται διπλή προσοχή μιας και όλα γέρνουν προς την μεριά του… μπουκ.

Εχθές είχαμε και την κλήρωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με αρκετά παρατράγουδα και ανακοινώσεις. Η κληρωτίδα ανέδειξε το ντέρμπι Ολυμπιακού-Άρη, με τον ΠΑΟΚ να κληρώνεται με τη Λαμία, την ΑΕΚ να κοντράρεται με τον Βόλο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Στις 9-10-11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες και στις 2-3-4 Μαρτίου οι ρεβάνς. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του VAR στα ματς του Κυπέλλου. Αν ζητηθεί όμως έστω από τη μία ομάδα κάθε ζευγαριού, θα υπάρχει.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα με τις αγωνιστικές στα περισσότερα πρωταθλήματα να είναι χωρισμένες σε δυο ήμερες. Στην Premier League σήμερα έχουμε πέντε αναμετρήσεις με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον στις 22:00. Πέντε παιχνίδια και στην Bundesliga με τα παιχνίδια Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη και Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ να ξεχωρίζουν.

Στην Ελλάδα έχουμε πέντε αναμετρήσεις. Δυο για την Super League με τα παιχνίδια Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, και το εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΛ. Ενώ έχουμε και τρεις αναμετρήσεις για την Super League 2.

Πάμε να δούμε και τις σημερινές επιλογές της στήλης. Και σήμερα πηγαίνουμε με μια βασική δυάδα και τρείς επιλογές στην στήλη #bonus bets.

Στην βασική μας δυάδα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της αναγεννημένης Τζένοα με την Νάπολι στις 21:45 στο “Luigi Ferraris”. Ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι το Λανς-Ρεν στις 22:00 για την Ligue 1, με τις δυο ομάδες να έρχονται και απο μεσοβδόμαδα παιχνίδια.

Στα #bonus bets θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις απο το Βέλγιο, την Ισπανία και την ελληνική Super League.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button