ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για το ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ

Το παιχνίδι Λαμία-ΑΕΛ δεν διεξήχθη και η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Το παιχνίδι Λαμία-ΑΕΛ δεν διεξήχθη και η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Αναβολή του αγώνα Λαμία-ΑΕΛ είχαμε σήμερα, καθώς ένα θέμα με μη έγκυρα δελτία ποδοσφαιριστών των «βυσσινί» δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί.

Το ζήτημα με δελτία 10 παικτών της ΑΕΛ, τα οποία ανακλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ προέκυψε το μεσημέρι του Σαββάτου, με την Ομοσπονδία να ενημερώνει τις ομάδες, τη Super League και τον διαιτητή.

Η ΕΙΜ προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω ανεξόφλητης οφειλής της ΑΕΛ προς την Ομοσπονδία, «σφραγίζοντας» μια μεταχρονολογημένη επιταγή. Η ομάδα της Λάρισας δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, καθώς η απόφαση ελήφθη λίγες ώρες πριν τη σέντρα και φτάνοντας στο «Αθ. Διάκος», δήλωσε τους παίκτες στην ενδεκάδα.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης, έχοντας ενημερωθεί επίσημα από την ΕΠΟ για την απόφαση της ΕΙΜ, είδε πως στην ενδεκάδα της ΑΕΛ υπήρχαν εννέα παίκτες με μη έγκυρα δελτία.

Γι’ αυτό αποφάσισε να μην αρχίσει το παιχνίδια, γράφοντας στο φύλλο αγώνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiara.gr ότι το παιχνίδι δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της ΑΕΛ.Μάλιστα ο διαιτητής Κουτσιαύτης ενημέρωσε τους βυσσινί πως θα πρέπει να αντικαταστήσουν τους 7 ποδοσφαιριστές της αρχικής 11αδας, τα δελτία των οποίων είχαν ανακληθεί, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι επέμεναν στην απόφαση τους.

Αυτό σημαίνει πως το ματς κατακυρώνεται στη Λαμία με 3-0 άνευ αγώνος, με την ΑΕΛ, βάση του άρθρου 21 του ΚΑΠ να κινδυνεύει και με χρηματικό πρόστιμο.

Πλέον η τύχη του παιχνιδιού θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ωστόσο, οι «βυσσινί» θεωρούν ότι ο διαιτητής δεν είχε δικαίωμα να μην ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ η Λαμία θα μπορούσε στη συνέχεια να καταθέσει ένσταση. Πάντως, όλα θα κριθούν στα δικαστήρια, με τις δύο ομάδες και κυρίως την ΑΕΛ να δίνουν εξηγήσεις ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button