Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κόντρα στα προβλήματα και τον Άρη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ με πολλές απουσίες και πάλι υποδέχεται τον Άρη θέλοντας τη νίκη που θα τη διατηρήσει δεύτερη. Οι σκέψεις του Χιμένεθ για την ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ με πολλές απουσίες και πάλι υποδέχεται τον Άρη θέλοντας τη νίκη που θα τη διατηρήσει δεύτερη. Οι σκέψεις του Χιμένεθ για την ενδεκάδα.

 Να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στον Άρη στη Super League και να παραμείνει δεύτερη θέλει η ΑΕΚ στην αποψινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League (19:30, Novasports 1)

Οι «κιτρινόμαυροι» σε ένα ακόμη ματς θα έχουν γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς μπορεί να επιστρέφουν οι Μάνταλος, Μιτάι, Τσιντώτας και Λάτσι, ωστόσο η «Ένωση» έχασε μεσοβδόμαδα στο ματς Κυπέλλου τους Γαλανόπουλο και Σάκχοφ με σοβαρούς τραυματισμούς. Εκτός παραμένουν οι Σβάρνας και Μπακάκης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα, με τους Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου στόπερ, τον Λόπες αριστερό μπακ και τον Ραντόνια να διεκδικεί με αξιώσεις το δεξί άκρο από τον Νταντσένκο. Στο κέντρο θα δούμε την τριάδα Σιμόες, Κρίστισιτς και Σιμάνσκι, ενώ σίγουρη στην τριπλέτα μπροστά θωρείται η παρουσία των Γκαρσία και Ανσαριφάρντ. Για την θέση του αριστερού ακραίου ερίζουν οι Αλμπάνης, Μαχαίρας και Τάνκοβιτς. Ο Μάνταλος έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχει πάντως και ένα μικρό ενδεχόμενο ο Χιμένεθ να παρατάξει τριάδα στην άμυνα δίνοντας όλη την πλευρά σε Λόπες και Νταντσένκο.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button