Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μασούρας: «Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό» (vid)

Η UEFA έκανε αφιέρωμα στον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό, για τις στιγμές που απολαμβάνει με την ομάδα και για το εφετινό Europa League. #slgr #olympiacosfc #slgrinterwetten #Μασούρας #season2021_2022 #EuropaLeague

Η UEFA έκανε αφιέρωμα στον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό, για τις στιγμές που απολαμβάνει με την ομάδα και για το εφετινό Europa League.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει σημειώσει τρία γκολ σε οκτώ εφετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα δύο εκ των οποίων στην Κωνσταντινούπολη σε βάρος της Φενέρμπαχτσε.

Η UEFA έκανε αφιέρωμα στον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του, για τις στιγμές που απολαμβάνει με την ομάδα, ενώ εξέφρασε την πίστη ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν εφέτος να φτάσουν μακριά στο Europa League.

Ο Μασούρας ανέφερε: «Από μικρός μου άρεσε πάρα πολύ να βλέπω ποδόσφαιρο. Στο χωριό μου υπήρχε μία ομάδα ποδοσφαίρου. Τυχαίνει να είμαι και Ολυμπιακός. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, καταλαβαίνεις το μεγαλείο της στιγμής, προσπαθείς να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται. Να ρουφήξεις τις στιγμές αυτές. Όπως έχω ξαναπεί, είμαι πολύ τυχερός που έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, ευχαριστώ προφανώς και την προηγούμενη ομάδα μου (Πανιώνιο) που που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα βρίσκομαι εδώ, το απολαμβάνω και συνεχίζω να δουλεύω για να εξελίσσομαι καθημερινά. Όταν πας σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, στην αρχή δεν αντιλαμβάνεσαι ακριβώς το μέγεθος. Έτσι κι εγώ. Είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις, περισσότερες οι υποχρεώσεις και πρέπει να προσαρμοστώ άμεσα. Σε αυτό με βοήθησε η ομάδα και ο προπονητής για να μπω άμεσα στο κλίμα και να βοηθήσω. Νομίζω είναι πιο όμορφο να σκοράρεις στην Ευρώπη. Επειδή υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία στο να σκοράρεις και να δημιουργήσεις ευκαιρίες, όταν το κάνεις αισθάνεσαι μεγαλύτερη υπερηφάνια, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι πάντα ένας, να κατακτά τίτλους κι για εμένα προσωπικά είναι μεγάλος στόχος να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στ Europa League. Εφέτος έχουμε όλα τα εχέγγυα για να το καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button