Άλλα αθλήματα

Μπρέιντι ο «Μίδας», πρωταθλητές οι Buccaneers (pics & vids)

Τι κι αν έφυγε από τους Νιου Ίνγκλαντ Πέιτριοτς και πολύ πίστευαν ότι πήγα στην Τάμπα Μπέι για συνταξιοδότηση;

Τι κι αν έφυγε από τους Νιου Ίνγκλαντ Πέιτριοτς και πολύ πίστευαν ότι πήγα στην Τάμπα Μπέι για συνταξιοδότηση;

Ο Τομ Μπρέιντι στα 43 του, κατέκτησε το έβδομο SuperBowl της τεράστιας καριέρας του, οδηγώντας τους Buccaneers στη νίκη επί των Κάνσας Σίτι Τσιφς του Πάτρικ Μαχόουμς, με 31-9.

Φεύγοντας από τους Πέιτριοτς πέρσι, πολύ πίστεψαν ότι ο κορυφαίος quarterback στην ιστορία του αθλήματος… έφαγε τα ψωμιά του. Ο Τομ Μπρέιντι όμως, τους διέψευσε για ακόμα μία φορά! Οδεύοντας στα 44, χωρίς τον Μπιλ Μπελίτσικ να τον καθοδηγεί, αλλά έχοντας δίπλα του το… «Διόσκουρο» του, Ρομπ Γκρόνκοουσκι, οδήγησε τους Buccaneers, στο δεύτερο SuperBowl της ιστορίας τους (το πρώτο το 2002) και μάλιστα μέσα στο γήπεδο τους.

Οι «Bucs» με τον Μπρέιντι να καθοδηγεί, μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ με 0-3 στο ξεκίνημα, στη συνέχεια, όμως, κυριάρχησαν πλήρως, με τον Μπρέιντι και τον Γκρόνκοουσκι να βγάζουν δύο touchdowns, πηγαίνοντας στο ημίχρονο μπροστά με 21-6.

Μετά το εντυπωσιακό halftime show του Weeknd, οι Buccaneers ουσιαστικά τελείωσαν τη σεμνή τελετή, κάνοντας το 31-9 από τις αρχές της τρίτης περιόδου. Οι Τσιφς του… διαδόχου του Μπρέιντι, Πάτρικ Μαχόουμς, εμφανίστηκαν κάτι παραπάνω από κατώτεροι των περιστάσεων και όχι μόνο δεν κατάφεραν να επιστρέψουν, αλλά δε μπόρεσαν ούτε καν να μειώσουν την απόσταση από τους «Bucs» ως το τέλος.

 

Ο Μπρέιντι θα βάλει το έβδομο δαχτυλίδι πρωταθλητή στα δάχτυλα του, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του American Football, ενώ οι Buccaneers κατακτούν το δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους και μάλιστα, στο κατάμεστο «Raymond James Stadium» της Τάμπα.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button