Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μένουν οι ανακοινώσεις στον Αστέρα για τον Μάντζη

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με τη μεταγραφή του Βασίλη Μάντζη από τον Ιωνικό να είναι σε καλό δρόμο. #stoiximan_slgr #asterasfc #ionikosfc #Μάντζης #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με τη μεταγραφή του Βασίλη Μάντζη από τον Ιωνικό να είναι σε καλό δρόμο.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Οι Αρκάδες έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Πίτσου Ατιενθα για ακόμα έναν χρόνο, ενώ στη λίστα τους υπάρχει και ο επιθετικός του Ιωνικού, Βασίλης Μάντζης. Ο οποίος έχει κλείσει και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η ομάδα της Τρίπολης βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού και ένα από τα ονόματα που είχε στη λίστα ήταν ο επιθετικός του Ιωνικού. Στην αρχή η περίπτωσή του έμοιαζε δύσκολη, αλλά μετά από έντονο πρέσινγκ ο Αστέρας κατάφερε να τον κλείσει. Ο 31χρονος τη περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Νίκαιας, από την οποία και έμεινε ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς.

Φέτος ο Έλληνας φορ βρήκε δίχτυα έξι φορές σε 32 συμμετοχές, ενώ με τον Ιωνικό συνολικά έχει σκοράρει 15 γκολ. Έχει παίξει επίσης στον Βόλο, τα Χανιά και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα που ο Αστέρας όπως φαίνεται έχει βρει τον νέο του επιθετικό, βρίσκεται παράλληλα σε αναζήτηση προπονητή. Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι ξανά στο πλάνο των Αρκάδων και η περίπτωσή του είναι σε καλό δρόμο.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα της Τρίπολη, στης οποίας τον πάγκο είχε κάτσει από τον Δεκέμβρη του 2019 μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-22. Ο απολογισμός του ήταν 31 νίκες, 32 ισοπαλίες και 32 ήττες.

πηγή: Sportal.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button