Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Coppa Italia και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια για την στήλη σήμερα Τρίτη 9/2 σε ένα κουπόνι με αρκετές επιλογές. Οι σημερινές αναμετρήσεις αφορούν κυρίως παιχνίδια κυπέλλων ενώ αρκετές επιλογές έρχονται πάλι απο την Πορτογαλία και την Serie B της Ιταλίας.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ. Στον προχθεσινό ημιτελικό στο “Education City Stadium” της Αλ Ραιάν του Κατάρ η Μεξικάνικη Τιγκρές ήταν η μεγάλη νικήτρια με γκολ απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέ Ζίνιακ. Ο 35άχρονος στράικερ (γνωστός απο την θητεία του στην Μαρσέιγ) που απο το 2015 αγωνίζεται στο Μεξικό και την Τιγκρές ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Ρικάρντο Φερέτι.

Στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό η Μπάγερν Μονάχου πέρασε το εμπόδιο της Αλ Αχλί απο την Αίγυπτο κάτοχο του Champions League της Αφρικανικής Ηπείρου. Η πρόκριση όμως δεν ήρθε εύκολα για τους Γερμανούς αν και είχαν την υπεροχή. Προηγήθηκαν νωρίς μόλις στο 17ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι και καθάρισαν την πρόκριση για τον τελικό πάλι με τον Πολωνό στο 86ο λεπτό.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ας περάσουμε τώρα και τις σημερινές επιλογές της στήλης. Πρώτο παιχνίδι της βασικής δυάδας το Γιουβέντους-Ίντερ. Πολύ δυνατή αναμέτρηση και δεύτερος ημιτελικός για το Coppa Italia στο Τορίνο. Η “Μεγάλη Κυρία” έρχεται απο το 2-1 στο “Meazza” στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων μια εβδομάδα πριν. Η Ίντερ θα πάει στο Τορίνο για να χτυπήσει το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση στο τελικό του Coppa Italia.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Ζίλ Βιθέντε-Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην Liga Nos της Πορτογαλίας. Η Σπόρτινγκ κάνει παρέλαση φέτος στο πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες κατέκτησε και το Taca de Liga και είναι αήττητη στα πέντε τελευταία. Απο την άλλη η Ζίλ Βιθέντε παλεύει για την παραμονή της και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Φυσικά υπάρχουν και τρία #Bonus Bets για την στήλη απο την Serie B της Ιταλίας, το πολύ ενδιαφέρον διαχρονικά, Coupe de France στην Γαλλία και το Beker van Belgie του Βελγίου.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button