ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με την πρώτη ο Μάντζιος!

Εκεί όπου ο Τεννές και ο Χάβος χρειάστηκαν 3 ματς με τον ΠΑΣ Λαμία... ο Μάντζιος το έκανε σε 2!

Εκεί όπου ο Τεννές και ο Χάβος χρειάστηκαν 3 ματς με τον ΠΑΣ Λαμία… ο Μάντζιος το έκανε σε 2!

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει πλέον τον Παναιτωλικό και τον Βόλο στο πρωτάθλημα, στατιστικός απόηχος της νίκης της Λαμίας και το επαναλαμβανόμενο σενάριο του Αγρινίου.

Μετά και τη νίκη της Λαμίας επί του Βόλου και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, ο αριθμός “μηδέν” εμφανίζεται τέσσερις φορές στη βαθμολογία, για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Βόλο.

0 ήττες… Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν νίκησαν στην 9η αγωνιστική, αλλά παραμένουν οι μοναδικές ομάδες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

0 νίκες… Μόνο ο Παναιτωλικός πλέον δεν έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης, μετά το “τρίποντο” της Λαμίας.

0 ισοπαλίες… Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έκαναν την πρώτη ισοπαλία τους και έτσι μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία είναι πλέον ο Βόλος ΝΠΣ.

Μάντζιος ο… γρηγορότερος
Ο Αποστόλης Μάντζιος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σαν προπονητής της Λαμίας, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο της. Ο προκάτοχός του Σωτήρης Αντωνίου δεν έκανε νίκη σε επτά αγώνες, ενώ οι προηγούμενοι προπονητές της ομάδας, Μπάμπης Τεννές και Μάκος Χάβος, χρειάστηκαν τρία και πέντε παιχνίδια αντίστοιχα για να χαρούν νίκη σαν προπονητές της Λαμίας.

Με τρίτο τερματοφύλακα…
Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έγινε ο τρίτος τερματοφύλακας που χρησιμοποίησε η Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τους Βελλίδη και Κατσίκα. Είναι η δεύτερη ομάδα πάντως που χρησιμοποιεί τρεις τερματοφύλακες, καθώς ο Ατρόμητος το είχε κάνει πρώτος από την 4η κιόλας αγωνιστική!

Τρίτη φορά στη σειρά 1-1 από 1-0!
Για τρίτη φορά στη σειρά ο Αστέρας Τρίπολης παίρνει ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Αγρίνιο. Και στις τρεις περιπτώσεις μάλιστα ο Παναιτωλικός προηγήθηκε και ο Αστέρας ισοφάρισε. Ακόμα και στο τελευταίο νικηφόρο του Παναιτωλικού, πριν από τις τρεις ισοπαλίες, πάλι ο Αστέρας ισοφάρισε σε 1-1, αλλά τελικά ο Παναιτωλικός έκανε το 2-1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button