ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μισός» στην Τούμπα για την έκπληξη ο ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Στο πλαίσιο της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για τον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα στις 19:00 τον ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #Κύπελλο_Ελλάδος #Τούμπα #ΠΑΟΚ #matchday

Στο πλαίσιο της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για τον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα στις 19:00 τον ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #Κύπελλο_Ελλάδος #Τούμπα #ΠΑΟΚ #matchday

Έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας έχει να δώσει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 19:00 καθώς θα αντιμετωπίσει μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, τον ΠΑΟΚ των αρκετών αγωνιστικών προβλημάτων, αλλά και των ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, προέρχεται από ένα ματς (δεν ξεκίνησε ποτέ) φιάσκο με την ΑΕΛ, με τους ποδοσφαιριστές τελικά να μένουν άπραγοι από το περασμένο Σάββατο όπου και αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική.

Παρόλο αυτά, καλείται σήμερα να αφήσει πίσω του όλα όσα έγιναν στο «Αθανάσιος Διάκος» και να επικεντρώσει την σκέψη του στον αγώνα Κυπέλλου, ο οποίος είναι και ο πρώτος για τους «κυανόλευκους» καθώς πέρασε άνευ αγώνος την 6η φάση του θεσμού.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Δύσκολος αγώνας, αρκετές απουσίες για τη Λαμία αλλά ήταν καθαρά επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου. Καλώς ή κακώς, ο ΠΑΣ δεν μπορεί να έχει δύο «καρπούζια στην ίδια μασχάλη» και από την στιγμή που πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, αφήνει σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο.

Για τον λόγο αυτό, ο Γρηγορίου άφησε στη Λαμία αρκετούς ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, παίρνοντας μαζί του παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής ενώ αρκετοί είναι αυτοί όπου φέτος δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου.

Θυμίζουμε πως εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο Γκουστάβο Ταϊρόν, ο οποίος θα παραμείνει για περίπου έναν μήνα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του η ομάδα της Φθιώτιδας. Από την άλλη, ο Μπατσάρα Αραμπούλι μέσα από την άμεση αντιμετώπιση του τραυματισμού του από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας, δίνει κανονικά το παρών στην αποστολή του ΠΑΣ και πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής ή να είναι ακόμη και βασικός.

Εκτός για να πάρουν ανάσες, είναι οι Ντεβίς Επασί, Άνταμ Τζανετόπουλος, Γιάννης Σκόνδρας, Άνχελ Μαρτίνεθ, Φάνης Τζανδάρης, Έλμαρ Μπιάναρσον, Βαλεντίνος Βλάχος, Τάσος Καραμάνος και Μίλος Ντέλετιτς.

Επίσης, εκτός έμειναν ο τραυματίας Ανταμά Μπα, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης και ο Πατρίκ Μπάχανακ οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο τραυματισμό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Λαμίας:

Τερματοφύλακες: 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος – 99. Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 24. Βύντρα Λουκάς – 39. James Manjrekar – 50. Asigba Mark – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 8. Guga – 14. Μαργαρίτης Αθανάσιος – 16. Bejarano Danny – 22. Νικολόπουλος Κωνσταντίνος – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος

Μεσοεπιθετικοί / Επιθετικοί: 7. Ghazaryan Gevorg – 9. Piti – 17. Βλαχομήτρος Ανέστης – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 45. Τσούκαλος Νικόλαος – 77. Κωστίκα Βασίλειος

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

«Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγοίου», γνωστή η συγκεκριμένη στήλη στο LamiaSports, στην οποία προσπαθούμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία πριν απ΄όλους τους αγώνες.

Για τον σημερίνο αγώνα, έχοντας στα χέρια μας την αποστολή με 9 απουσίες λόγω ξεκούρασης, θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του Γρηγορίου… για να σας παρουσιάσουμε μία πιθανή ενδεκάδα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν… λέμε κι΄έχουμε!

Στο τέρμα, θα επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είχε περάσει ορισμένες δύσκολες ημέρες τον προηγούμενο μήνα, όμως τώρα είναι καλά, έχει επιστρέψει δυνατός και θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα, όπου θα έχουμε σημαντικές αλλαγές, λογικά θα δούμε τον Προβυδάκη δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και στο κέντρο της άμυνας, θα βρίσκεται σίγουρα ο Ντάνιελ Αντέτζο. Η λογική λέει πως ο διπλανός του θα είναι ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος έχει ξεπεράσει το θέμα με τον κορωνοϊό που τον ταλαιπωρούσε και θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του, όπου αναμένεται να πάρει και το περιβραχιόνιο.

Στο κέντρο, ο Ντάνι Μπεχαράνο δύσκολα θα μείνει εκτός από τη στιγμή που είναι στην αποστολή ενώ παρτενέρ του θα είναι ο Γκούγκα. Πιο μπροστά τους, σε ρόλο δημιουργού θα είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης από τη στιγμή που ο Πίτι δεν μπορεί να βγάλει ακόμη 90λεπτο. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε τον Ισπανό στη βασική ενδεκάδα!

Στα άκρα, ο Ρόμανιτς θα είναι από τη μία πλευρά ενώ Γκαζαριάν από την άλλη, ενώ θέση διεκδικούν και ο Ανέστης Βλαχομήτρος αλλά και ο Βασίλης Κωστίκας.

Στην κορυφή της επίθεσης, μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει ο Νίκος Τσούκαλος ενώ όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Αραμπούλι θέτει υποψηφιότητα από την στιγμή που είναι στην αποστολή.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Λαμία, με τον Πάμπλο Γκαρσία να αφήνει εκτός τον ανέτοιμο, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολή τον Γκανέζο μπακ, όπως και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που θα πάρει… ανάσες.

Όσον αφορά τον Σβέριρ Ίνγκασον που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στη Super League Interwetten θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την προπόνηση του ΠΑΟΚ προέκυψε ακόμη ένα ευχάριστο για τον Δικέφαλο, καθώς ο Ενέα Μιχάι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του έκανε ασκήσεις και με μπάλα και συνεχίζει τον αγώνα του για επιστροφή στα γήπεδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου:

Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button