ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έρχεται ως ελεύθερος στον ΠΑΣ Λαμία ο Σάλιακας!

Όχι ως δανεικός αλλά με ελεύθερη μεταγραφή ο Μανώλης Σάλιακας στον ΠΑΣ Λαμία.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί από τον ΠΑΣ Λαμία ωστόσο ο Μανώλης Σάλιακας θα είναι ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι ρεπόρτερς η μεταγραφή θα γίνει ως ελεύθερου ποδοσφαιριστή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Τις δύο τελευταίες σεζόν ο κρητικός άσος αγωνίστηκε με τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό στην Football League ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Σάλιακας είχε 19 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Μανώλης Σάλιακας είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1996 στο Ηράκλειο και αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία Νέων του Εργοτέλη, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε. Ήδη διεθνής με την Εθνική Παίδων Ελλάδας, εντοπίστηκε από τους ανιχνευτές ταλέντων του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον απέκτησαν με μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Super League το χειμώνα του 2013.

Έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Με την Εθνική U17, 8 συμμετοχές και 1 γκολ, με την Εθνική U18, 4 συμμετοχές, με την Εθνική Νέων, 17 συμμετοχές και 1 γκολ και με την Εθνική Ελπίδων, 13 συμμετοχές και 3 γκολ.

πηγή: LamiaNow

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button