«O Γκατσίνοβιτς διατεθειμένος να μείνει στην ΑΕΚ, παρά την προσέγγιση του Ερυθρού Αστέρα»
Σύμφωνα με το Transferfeed ο Ερυθρός Αστέρας προσέγγισε τον Μίγιατ Γκατσίνοβιτς και μάλιστα υπήρξαν και πιέσεις για να υπογράψει.

Σύμφωνα με το Transferfeed ο Ερυθρός Αστέρας προσέγγισε τον Μίγιατ Γκατσίνοβιτς και μάλιστα υπήρξαν και πιέσεις για να υπογράψει.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει στην ΑΕΚ και άρα να επεκτείνει το συβμόλαιο του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
«Παρά την προσέγγιση και τις σημαντικές πιέσεις που δέχτηκε από τον Ερυθρό Αστέρα για να επιστρέψει στην πατρίδα του ως ελεύθερος, ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός μέσος Μίγιατ Γκατσίνοβιτς φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει στην τωρινή του ομάδα, την ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ, θεωρείται πολύτιμος παίκτης για την πορεία της στο Champions League. Ο Γκατσίνοβιτς εντάχθηκε στην ομάδα τον Ιούλιο του 2022 και έχει 30 συμμετοχές με τη Σερβία. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία είναι 1,80 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το Transferfeed.











