ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ντεμπούτο… έστω και για λίγα λεπτά για τον Τζέιμς!

Αν και βρίσκεται στην ομάδα από τις 25 Ιανουαρίου, ο Τζέιμς Μάντζρεκαρ χθες εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Αν και βρίσκεται στην ομάδα από τις 25 Ιανουαρίου, ο Τζέιμς Μάντζρεκαρ χθες εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Ημέρα… Κυπέλλου και ντεμπούτων η χθεσινή για τον ΠΑΣ Λαμία!

Χθες, η ομάδα της Λαμίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς στην προηγούμενη φάση κληρώθηκε να την «προσπεράσει» άνευ αγώνος, μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Παρόλο αυτά χθες έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο με ήττα 5-2 από τον ΠΑΟΚ. Εκτός όμως από την ομάδα της Φθιωτίδας, ντεμπούτο έκαναν χθες και δύο ποδοσφαιριστές της.

Ο ένας είναι ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος έπαιξε για 89΄αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του, σε μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές και πειραματισμούς.

Ντεμπούτο όμως έκανε και ο Καναδός κεντρικός αμυντικός, Τζέιμς Μάντζρεκαρ. Ο θηριώδης αμυντικός, βρίσκεται από τις 25 Ιανουαρίου στην ομάδα της Λαμίας, όμως ορισμένα θέματα στην φυσική του κατάσταση (μάλλον) τον άφηναν εκτός αποστολής από τα προηγούμενα ματς.

Στο γήπεδο της Τούμπας όμως έμελλε να κάνει το ντεμπούτο του με τα «κυανόλευκα», έστω και για λίγα λεπτά, χωρίς όμως να μπορούμε να βγάλουμε ένα σαφές συμπέρασμα για την εικόνα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button