Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πάει για Μπελότι και Μούσο η Ρόμα!

Τις περιπτώσεις των Μπελότι και Μούσο εξετάζει για το καλοκαίρι η Ρόμα, η οποία τους βλέπει ως αντικαταστάτες των Τζέκο και Λόπεθ.

Τις περιπτώσεις των Μπελότι και Μούσο εξετάζει για το καλοκαίρι η Ρόμα, η οποία τους βλέπει ως αντικαταστάτες των Τζέκο και Λόπεθ.

Το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν έχει αρχίσει να σχεδιάζει η Ρόμα, η οποία κινείται για την απόκτηση επιθετικού και τερματοφύλακα, ύστερα και από τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Έντιν Τζέκο και Πάου Λόπεθ.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», οι «τζιαλορόσι» προκρίνουν τις περιπτώσεις των Αντρέα Μπελότι και Χουάν Μούσο για τις εν λόγω θέσεις. Η αξία του 27χρονου φορ της Τορίνο είναι αδιαμφισβήτητη και η Ρόμα τον θεωρεί έτοιμο για το βήμα παραπάνω. Ενώ, σε ό, τι αφορά τον 26χρονο πορτιέρε της Ουντίνεζε φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Έχοντας 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Κάτι που θα κάνει αρκετά «τσιμπημένη» την τιμή του.

Ταυτόχρονα, όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ εξετάζονται κι άλλες λύσεις για τις δύο αυτές θέσεις. Από τη μία, για εκείνη του τερματοφύλακα η Ρόμα «κοιτάζει» τους Πιερλουίτζι Γκολίνι και Μάρκο Σιλβέστρι και από την άλλη για αυτή του επιθετικού τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button