Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Football League: Η ΚΥΑ ανοίγει το δρόμο της επιστροφής!

Μόνο η ΚΥΑ απομένει για να επιστρέψει και επίσημα η Football League στις ομαδικές προπονήσεις.

Μόνο η ΚΥΑ απομένει για να επιστρέψει και επίσημα η Football League στις ομαδικές προπονήσεις.

Κύβος ερρίφθη! Η Football League επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις καθώς οι Λοιμωξιολόγοι έδωσαν το πράσινο φως στη συνεδρίαση της Παρασκευής (12/2).

Παρά το γεγονός ότι στην ενημέρωση για τα επιδημολογικά δεδομένα της χώρας από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά δεν υπήρξε καμία αναφορά για το άνοιγμα του αθλητισμού, όλες πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασματα πως οι τελικές εξελίξεις θα τρέξουν το Σάββατο (13/2).

Όπως συνέβη και με την Super League 2 το επόμενο 24ωρο αναμένεται να εκδοθεί η ΚΥΑ που θα σημάνει και την επίσημη επιστροφή της FL. Η απόφαση άλλωστε έχει ήδη παρθεί και μόνο με ανατροπή μπορεί να αλλάξει.

Από τη Δευτέρα οι ομάδες της Football League θα μπουν στα γήπεδα και για να ξεκινήσουν μια μίνι προετοιμασία ώστε το πρωτάθλημα, εφόσον όλα πάνε καλά, να ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.

Ενδεικτική ήταν μάλιστα και η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, η οποία αναφέρει:

«Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/02) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α’ Εθνική Γυναικών, στη Γ’ Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους».

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button