Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μιλάει και με Αλδοσίβι ο Ινσούα!

Ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον του Ινσούα, προς το παρόν έχουν γίνει μόνο με με την Αλδοσίβι, από το Μπουένος Άιρες

Ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον του Ινσούα, προς το παρόν έχουν γίνει μόνο με με την Αλδοσίβι, από το Μπουένος Άιρες

Η απόφαση της ΑΕΚ για το -μη-μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα στις τάξεις της έχει παρθεί εδώ και καιρό. Και δεν αλλάζει. Όπως είναι γνωστό στην πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει δοθεί άδεια να μιλήσει με ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του και το βάρος έχει πέσει στην Νότια Αμερική και ειδικότερα όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα, στην πατρίδα του παίκτη, στην Αργεντινή.

Σήμερα κυριαρχεί στα ρεπορτάζ η προοπτική συμφωνία με την Νιούελς Ολντ Μπόις, για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, μέχρι τώρα η ΑΕΚ σε ουσιαστικές συζητήσεις για τον Ινσούα, έχει μπει μόνο με την Αλδοσίβι, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής, που εδρεύει στην επαρχία του Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα οι συζητήσεις αυτές είναι αρκετά προχωρημένες. Στην ΑΕΚ η αρχική πρόθεση ήταν να επιδιώξουν με κάθε τρόπο το να αποδεσμευθεί ο Ινσούα από τώρα, αλλά προς το παρόν αυτό το ενδεχόμενο παρουσιάζει δυσκολίες. Οι συζητήσεις με την Αλδοσίβι έχουν πάει στον δανεισμό ως το τέλος της σεζόν, με την ομάδα της Αργεντινής να πληρώνει όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του και είναι επίσης στο τραπέζι και η προοπτική του να μπει μια οψιόν αγοράς.

Στην ΑΕΚ προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν κάνει συζήτηση με άλλη ομάδα κι αν έχει εμφανιστεί τέτοιο ενδεχόμενο, τότε σίγουρα ακόμη δεν έχει γίνει η κρούση στην πλευρά της Ένωσης. Χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια στην συνέχεια. Προς το παρόν όμως, η προοπτική που υπάρχει για τον Ινσούα, είναι η Αλδοσίβι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button