Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προστατεύει Βεράτι ο Ποκετίνο!

Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι υποχρεωμένη να δώσει μάχη φέτος για να διατηρήσει τα "σκήπτρα" στο γαλλικό πρωτάθλημα, το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στον επερχόμενο (16/2) πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, για τη φάση των "16" του Champions League.

Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι υποχρεωμένη να δώσει μάχη φέτος για να διατηρήσει τα “σκήπτρα” στο γαλλικό πρωτάθλημα, το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στον επερχόμενο (16/2) πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, για τη φάση των “16” του Champions League.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα προφυλάξει τον Μάρκο Βεράτι στην αυριανή (13/2) αναμέτρηση της Ligue 1 με τη Νις, καθώς ο Ιταλός μέσος αισθάνεται ακόμη κάποιες ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τη Μαρσέιγ.

Στον αντίποδα, το ευχάριστον για τον Αργεντινό τεχνικό είναι η επιστροφή του Κέιλορ Νάβας, μετά από απουσία τριών εβδομάδων. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας είχε τραυματιστεί στις 22/1, στο παιχνίδι με την Μονπελιέ, και απουσίασε από τα τελευταία τέσσερα ματς της Παρί, αύριο όμως αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και προφανώς θα είναι ετοιμοπόλεμος για τη μάχη της Βαρκελόνης.

Στην αποστολή των πρωταθλητών Γαλλίας επιστρέφουν επίσης οι Κουρζάουα και Ερέρα, ενώ εκτός πλάνων είναι φυσικά οι τραυματίες Νεϊμάρ και ‘Ανχελ Ντι Μαρία, που θα χάσουν σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button