Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 5.35 σε Γαλλία και Ιταλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #LamiaSports_bet #In2sports #στοίχημα #προγνωστικά

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #LamiaSports_bet #In2sports #στοίχημα #προγνωστικά

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια για την στήλη σήμερα με ένα γεμάτο στοιχηματικό κουπόνι με πολλές επιλογές σε Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Και σήμερα θα κινηθούμε πάνω κάτω στα πρωταθλήματα που ασχολούμαστε συνήθως.

Σήμερα θα υπάρχουν έξι επιλογές για την στήλη με μια βασική δυάδα και τέσσερα # boNus bets μιας και οι επιλογές μας είναι περισσότερες απο τις προηγούμενες μέρες.

Πάμε να δούμε τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις του σημερινού προγράμματος. Μεγάλο παιχνίδι στην Νάπολη για την Serie A ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους στις 19:00. Με τις δυο ομάδες να έρχονται απο επαναληπτικούς ημιτελικούς για το Coppa Italia. Στην Αγγλία και την Premier League ξεχωρίζουν δυο αναμετρήσεις σήμερα για την 24η αγωνιστική. Στις 14:30 Λέστερ-Λίβερπουλ και στις 19:30 Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Για την La Liga τέσσερα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα, Γρανάδα Ατλέτικο Μαδρίτης στις 15:00. Στις 17:15 Σεβίλλη-Ουέσκα, στις 19:30 Εϊμπάρ-Βαγιαδολιδ και στις 22:00 Μπαρτσελόνα-Αλαβές.

Στην Super League έχουμε δυο παιχνίδια για την 22η αγωνιστική. Στις 17:15 στην Τρίπολη, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Λαμία με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε φόρμα και πιο ξεκούραστοι μιας και ο ΠΑΣ Λαμία μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας. Ενώ η δεύτερη αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:30 στο “Γ. Καμάρας” ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητο.

Δυο παιχνίδια έχουμε και για την Super League 2. Στις 14:45 στην Κρήτη, Χανιά-ΟΦΙ και επίσης στις 14:45 στην Ξάνθη, Ξανθή-Τρίκαλα

Και ας περάσουμε στις σημερινές επιλογές. Ξεκινάμε απο την βασική μας δυάδα με δυο επιλογές απο την Serie A και την Ligue 1 σε Ιταλία και Γαλλία αντίστοιχα. Στις 19:00 στην Serie A, Νάπολι-Γιουβέντους ενώ στις 20:00 στην Ligue 1, Ρεμς-Λάνς.

Στα #boNUs Bets οι τέσσερις σημερινές επιλογές έρχονται απο το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Ελβετία και την δική μας Super League.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button