Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Επιλογές παρασκευής σε Κόπα Αμέρικα και Κόπα Άφρικα

Το Copa America και το Copa Africa μας στέλνουν ταμείο…

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες! Παρακολουθώντας τις δύο μεγάλες διοργανώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναφερόμαστε σε Κόπα Άφρικα και Κόπα Αμέρικα (δεν ασχολήθηκα με Gold Cup) βλέπουμε το πόσο ενδιαφέρον έχουν, κάποιες από τις εκπλήξεις που διαδραματίζονται (βλ. Μαδαγασκάρη στο Κόπα Άφρικα) και τελικά ότι θα πρέπει να έχουμε προσοχή σε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος μας. Σήμερα, θα ασχοληθούμε και με τις δύο διοργανώσεις και θα ξεκινήσουμε χρονικά από το Κόπα Άφρικα.

Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού: Ξεκινάμε με τον 4ο όμιλο και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Μαρόκο και την Ακτή Ελεφαντοστού. Δύο πολύ δυνατές ομάδες, παραδοσιακές δυνάμεις της Αφρικής που ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους με σκορ 1-0. Αυτό που παρατηρείται στο φετινό Κόπα Άφρικα είναι ότι έχουμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια γκολ μετά το 30΄. Επίσης, παρατηρούνται πολλά άντερ. Το Μαρόκο πριν την έναρξη της διοργάνωσης δεν είχε καθόλου καλή εικόνα με 3Η-1Ι-0Ν σε 4 αγώνες. Όμως, παρουσιάστηκε σοβαρό και κέρδισε στην πρεμιέρα.

Αντίστροφη εικόνα για την Ακτή που είχε 4Ν-0Ι-1Η και συνέχισε την πάρα πολύ καλή πορεία της. Δυσκολεύτηκαν και οι δύο, αλλά κέρδισαν. Μεταξύ τους, παρατηρούμε στα πρόσφατα 5 παιχνίδια τους, από το 2015, όσο πρόσφατα μπορεί να είναι, 5 συνεχόμενα άντερ και μάλιστα και στα 5 ματς γκολ μπήκε μετά το 28΄και πιο συγκεκριμένα μετά το 30΄. Είναι ματς που θα κρίνει την πρωτιά, την πρόκριση και θα δώσει αίγλη και ψυχολογικό αβαντάζ στον νικητή, αν βέβαια, υπάρξει νικητής. Θα υπάρξει σκοπιμότητα και δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν, είναι η αλήθεια. Πάμε να παίξουμε με τα λεπτά. Να μπει γκολ μετά το 28ο λεπτό στο 1.97 (Stoiximan).

Κολομβία – Χιλή: Πάμε και στη Νότια Αμερική για να προσεγγίσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, εκτιμώ ότι όποια περάσει θα το πάρει κιόλας. Κολομβία-Χιλή λοιπόν και ας δούμε τα στοιχεία που θα βαρύνουν την έκβαση του αγώνα. Αρχικά, η Κολομβία έκανε το 3/3 στον όμιλό της, πέρασε πανεύκολα, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έδειξε ότι έχει αρχή, μέση και τέλος και αν συνεχίσει έτσι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Στα πρόσφατα 5 παιχνίδια της έχει μόνο νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, δείχνοντας ότι ακόμα και στην άμυνα είναι πολύ δυνατή. Και έπαιξε με Περού, Αργεντινή, Παραγουάη και όχι με ομάδες ευτελείς. Θα στερηθεί σήμερα τους Οσπίνα και Μουριέλ αλλά έχει παίκτες να αντικαταστήσει.

Η Χιλή από την άλλη είναι η τροπαιούχος για αυτό το Κόπα Αμέρικα και μένει να δούμε αν θα κρατήσει ή θα παραχωρήσει τα πρωτεία. Όλα θα φανούν σήμερα. Έχει 3Ν-1Ι-1Η σε 5 ματς και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Η ήττα της προήλθε από την Ουρουγουάη ενώ είχε ήδη προκριθεί. Πρόκειται για ένα ζευγάρι πολύ γνωστό και…πολυφορεμένο, καθώς έχουμε παίξει από το 2012 5 φορές μαζί ως και σήμερα και στα 5 ματς είχαν 3 ισοπαλίες, ενώ από μία νίκη μοιράστηκαν οι δύο τους. Έχουν συναντηθεί σε προκριματικά Μουντιάλ, σε νοκ άουτ ματς για το Κόπα Αμέρικα ακόμα και σε φιλικά. Θα πάμε με βάση τη δυναμική των δύο ομάδων, το κίνητρο και την εικόνα που έχουμε και θα προτιμήσουμε την ισοπαλία στο 3.25 (Stoiximan). Καλή επιτυχία!

Συνοπτικά:

Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού Να μπει γκολ μετά το 28ο λεπτό (1.97 Stoiximan)

Κολομβία – Χιλή ισοπαλία (3.25 Stoiximan)

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και όλα τα νέα γύρω από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, επισκευθείτε καθημερινά το site του Sportbet.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button