ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Πάμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #πιθανή_ενδεκάδα #Αστέρας_Τρίπολης

Πάμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #πιθανή_ενδεκάδα #Αστέρας_Τρίπολης

Οι απουσίες γνωστές, οι στόχοι επίσης γνωστοί και εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θα μπούμε δηλαδή στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου, του προπονητή της Λαμίας και θα παρατάξουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα που έχει ώρα έναρξης στις 17:15.

Η θέση κάτω από τα δοκάρια…

Ξεκινάμε λοιπόν, από το τέρμα στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει ο Ντέβις Επασί. Ο Γάλλος με ρίζες από το Καμερούν, δεν αγωνίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου εκεί κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Παρόλο αυτά σήμερα, αναμένουμε την επιστροφή του Επασί, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στους τελευταίους αγώνες.

Οι τέσσερις θέσεις της άμυνας και τα ερωτηματικά

Στην άμυνα, έχουμε την πρώτη απουσία. Ο Γιάννης Σκόνδρας δεν βρίσκεται στην Τρίπολη και ο Γρηγορίου καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Δύο οι υποψήφιοι. Βαλεντίνος Βλάχος ή Κώστας Προβυδάκης. Οι ενδεκάδες των προηγούμενων αγώνων, δίνουν προβάδισμα στον Βλάχο, με τον προπονητή της Λαμίας να θέλει να ποντάρει στην εμπειρία του ποδοσφαιριστή.

Στα αριστερά τώρα, ο Άνχελ Μαρτίνεθ από τη στιγμή που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του έχει επιστρέψει και στα βασικά πλάνα του Γρηγορίου και αναμένεται να πάρει θέση στο άλλο άκρο της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας, το δίδυμο Αντέτζο και Τζανετόπουλος θα επιστρέψει.

Το κέντρο και οι απούσιες

Περνάμε στις θέσεις του κέντρου. Αν ο Γρηγορίου ακολουθήσει το πλάνο των προηγούμενων αγώνων και παρατάξει τη Λαμία σε διάταξει 4-2-3-1, τότε ως αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζανδάρης ο ένας και ο «αντικαταστάτης» του Μπεχαράνο, αναμένεται να είναι ο Ισλανδός Έλμαρ Μπιάναρσον.

Τώρα, στη θέση του «δεκαριού» Ταϊρόν και Βασιλακάκης λείπουν και οι επιλογές δεν είναι αρκετές. Στη Τούμπα, βασικός αγωνίστηκε ο Πίτι. Δεν ξέρουμε όμως αν ο Ισπανός, θα καταφέρει να πάρει και σήμερα τη θέση αυτή πίσω από το φορ δηλαδή ή θα δούμε κάποιον άλλον. Η λογική πάντως λέει πως ο «βετεράνος» του ΠΑΣ θα βρίσκεται στη βασική 11άδα.

Οι επιλογές στα άκρα και το σέντερ φορ!

Στα άκρα, ο Μίλος Ντέλετιτς επιστρέφει στις βασικές επιλογές του Γρηγορίου και παίρνει τη θέση στα δεξιά, έχοντας στην απέναντι πλευρά τον συμπατριώτη του, Λάζαρ Ρόμανιτς. Ολοκληρώνουμε, με τη θέση του σέντερ φορ, όπου ο Τάσος Καραμάνος θα επωπισθεί το βάρος της θέσης αυτής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button