Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενγκμπακοτό: «Αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Γενί Ενγκμπακοτό αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού στους φίλους της ομάδας και ευχήθηκε στη σύζυγό του για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Γενί Ενγκμπακοτό αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού στους φίλους της ομάδας και ευχήθηκε στη σύζυγό του για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένας κεφάτος Γενί Ενγκμπακοτό στάθηκε στην οργάνωση και την αποτελεσματικότητα ως στοιχεία του Παναθηναϊκού που οδήγησαν στη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1).

«Ήταν σημαντική νίκη, γιατί κερδίσαμε τον πρωτοπόρο. Έπρεπε να είμαστε συμπαγείς κι εμείς αφήσαμε πολύ λίγους χώρους για να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ στις λίγες φάσεις που δημιουργήσαμε ήμασταν ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Το 2-0 μάς έδωσε το έναυσμα, αλλά η μείωση του σκορ μάς φόβισε λίγο προς το τέλος. Ξέραμε όμως να μείνουμε συμπαγείς, να δουλέψουμε καλά αμυντικά και ο τερματοφύλακάς μας έκανε μια μεγάλη απόκρουση. Ουσιαστικά παίξαμε αμυντικά όπως έπρεπε. Αναμφισβήτητα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Επιθετικά προσπαθήσαμε για το καλύτερο και το αποτέλεσμα μάς δίνει έναυσμα για να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε σε έναν δρόμο προς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε ο Κονγκολέζος εξτρέμ.

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού. «Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας. Εύχομαι σε όλους και ειδικά στη γυναίκα μου χαρούμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ελπίζω σύντομα να βλέπουμε τα γήπεδα με κόσμο, ώστε να ζήσω αυτές τις στιγμές με φιλάθλους, γιατί είναι πολύ δυνατές».

πηγή:Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button