Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Κουγιας εγγυάται με ανακοίνωση ότι τη Δευτέρα (15/2) θα είναι έτοιμο το Αλκαζαρ!

Έτοιμο θα είναι αύριο λέει το "Αλκαζάρ" Ο Αλέξης Κούγιας.

Έτοιμο θα είναι αύριο λέει το “Αλκαζάρ” Ο Αλέξης Κούγιας.

Το γήπεδο της Λάρισας έχει γεμίσει χιόνι. Ματς το απόγευμα δεν μπορεί να γίνει. Κι όμως ο Αλέξης Κούγιας δεσμεύεται πως είναι σε θέση να καθαρίσει το γήπεδο και να διεξαχθεί αύριο Δευτέρα (15/2) το Λάρισα – ΑΕΚ!

Με ανακοίνωσή του μάλιστα προειδοποιεί διαιτητές και Λίγκα να ορίσουν το ματς την αυριανή, σε διαφορετική περίπτωση, αλλιώς θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μπορούμε να εγγυηθούμε, λόγω του ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τους ανθρώπους, το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για να διεξαχθεί ο αγώνας μας απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ αύριο 15/2/2021 το απόγευμα και ώρα 17:15, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή από εμάς και επιφυλασσόμενα να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα.

Ο διαιτητής, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, αφού επιθεωρήσει το γήπεδο, το οποίο πράγματι αυτή την στιγμή είναι ακατάλληλο, να ορίσει ως ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα την αυριανή αντίστοιχα και δεν μπορεί να πάρει καμία άλλη απόφαση.

Το ίδιο πρέπει να κάνει και η διοργανώτρια αρχή.

Ήδη η χιονόπτωση έχει σταματήσει και η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο μία ιδιαίτερη καλή ημέρα για την Λάρισα».

Απ’ την πλευρά της η ΑΕΚ φυσικά δεν έχει να πει τίποτα και να πράξει ό,τι προβλέπεται: Θα πάει δηλαδή το απόγευμα στο γήπεδο ακολουθώντας όσα αναφέρει ο ΚΑΠ και από εκεί και πέρα θα δεχθεί την απόφαση του διαιτητή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button