ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «διπλοθεσίτες» Γκαζαριάν και Τζέιμς

Ντεμπούτο χθες για τους Γκεβόργκ Γκαζαριάν και Τζέιμς Μάντζρεκαρ στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Ντεμπούτο χθες για τους Γκεβόργκ Γκαζαριάν και Τζέιμς Μάντζρεκαρ στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Λαμία, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν και ο Τζέιμς Μάντζρεκαρ μετά το ντεμπούτο στο Κύπελλο με τη φανέλα της νέας τους ομάδας, χθες έκαναν και την πρώτη τους εμφάνιση και στο πρωτάθλημα.

Ο Γκαζαριάν, αγωνίστηκε 34 λεπτά, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) παίρνοντας τη θέση του Μίλος Ντέλετιτς στο 64΄. Ο Αρμένιος, στο μισάωρο περίπου που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να δείξει πολλά, έχοντας 5 εύστοχες πάσες, 1 εύστοχο γεμίσματα, κανένα λάθος και 1 κερδισμένο φάουλ.

Ο Τζέιμς, έπαιξε μόλις 10 λεπτά, έχοντας βέβαια, ένα κλέψιμο και μία κεφαλιά.

Διπλοθεσίτες… και χρήσιμοι

Αν και δεν αγωνίστηκαν για λίγα λεπτά και δεν κατάφεραν να δείξουν πολλά πράγματα, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Αγωνίζονται σε παραπάνω από μία θέσεις. Ο μεν Γκαζαριάν στο χθεσινό έπαιξε αρχικά ως δεκάρι, μπαίνοντας στη θέση του Πίτι, ενώ αργότερα και μετά από αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου αγωνίστηκε και ως αριστερό εξτρέμ.

Ο δε Τζέιμς, μπήκε στο ματς και πήρε θέση δίπλα στους Μπιάρνασον και Τζανδάρη στο 4-3-3 που έπαιξε για μερικά λεπτά η Λαμία, ως αμυντικό χαφ, μία θέση την οποία γνωρίζει αρκετά καλά, αν και κεντρικός αμυντικός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button