Τοπικές Ειδήσεις

Στα λευκά ξυπνησε η Λαμία και ο Νομός Φθιώτιδας – Που χρειάζονται αλυσίδες -Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στον ΠΑΘΕ (φωτό και βίντεο)

Στα λευκά η Λαμία...

Στα λευκά ξύπνησε η πόλη της Λαμίας και οι γύρω στις περιοχές το πρωί της Κυριακής. Το πέρασμα της “Μήδειας” επαλήθευσε τις προβλέψεις των μετεωρολόγων που ήθελαν χιόνι και μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή την ώρα χιονίζει στην Εθνική Οδό όπου ενεργούν όμως αλατιέρες συνεχώς και δεν υπάρχουν προς το παρόν προβλήματα. Λαμία – Δομοκός, Λαμία – Καρπενήσι, Λαμία -Μπράλος χιονίζει συνέχεια και υπάρχει χιόνι άνω των 10 πόντων σε αρκετά σημεία. Όσον αφορά την πόλη της Λαμίας χιονόπτωση έχουμε σε όλη την “επιφάνεια” της και κυρίως στην Βόρεια πλευρά της πόλης. Από τα ξημερώματα ζητήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν και στην περιοχή της Σπερχειάδας και σε άλλα χωριά του Δήμου Μακρακώμης όπου τα συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν.

Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη (06.45 π.μ) ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αμφίκλειας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 1η έως 17η  χ/θ. 

Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • Στην εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας, από 4η έως 54η χ/θ.
  • Στην εθνική οδό Λαμίας – Καρδίτσας, από 4η έως 54η χ/θ.

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων (07.45 π.μ), από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών:

  • Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, από 121,250 έως 242,079 χ/θ.
  • Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο τμήμα του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας, από 56,728 έως 121,250 χ/θ.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button