Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ξανά πρωταθλητής ο Kamaru! (vid)

Ποιος θα φανταζόταν πως ένας αγώνας MMA θα κρινόταν στα jabs;

Ποιος θα φανταζόταν πως ένας αγώνας MMA θα κρινόταν στα jabs; Ο Κamaru Usman απέδειξε ξανά πριν από λίγο, πως ένα από τα μεγάλα του όπλα είναι ο…άσος τον οποίο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και κατάφερε να νικήσει με διακοπή στον τρίτο γύρο.

Το ματς είχε διακυμάνσεις καθώς ο Burns ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και παρά λίγο να τελειώσει το ματς στον πρώτο γύρο. Πυγμαχικά φαινόταν να υπερέχει του Usman και κατάφερε να τον ζαλίσει.

Ο Νιγηριανός χειρίστηκε πολύ καλά το «μουδιασμένο ξεκίνημα» και από τον δεύτερο γύρο άρχισε να ανεβάζει στροφές. Ο Burns φαινόταν επηρεασμένος από τα jabs του Usman και έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να πάει το ματς στο έδαφος.

Ο Usman που έχει κορυφαία take downs defence δεν…μάσησε ούτε τότε και σε ένα από τα πολλά jabs που πέρασε, έριξε τελικά τον Βραζιλιάνο και τον τελείωσε με χτυπήματα στο έδαφος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρωταθλητής δεν έδωσε το χέρι του στην αρχή του αγώνα στον πρώην συναθλητή του Gilbert Burns, ωστόσο μετά την ήττα τον παρηγόρησε. Ο Kamaru έχει 13 συνεχόμενες νίκες στο UFC και είναι ο απόλυτος πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας.

O Βurns έκανε την πρώτη του ήττα μετά από έξι συνεχόμενες νίκες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mundo_mma15

πηγή: Fightsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button