ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι αποκρούσεις του Επασί, οι επεμβάσεις του Αντέτζο και τα λάθη των τριών!(πίνακας)

Και ενώ ο ΠΑΣ Λαμία προετοιμάζεται για τον εξ΄αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, εμείς θα δούμε τα στατιστικά του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Και ενώ ο ΠΑΣ Λαμία προετοιμάζεται για τον εξ΄αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, εμείς θα δούμε τα στατιστικά του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μία σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία πήρε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία το Σάββατο που μας πέρασε, μένοντας στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα, με τον Αστέρα ως γηπεδούχος να έχει και την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Βέβαια, αυτό δεν εμπόδισε τον ΠΑΣ να έχει τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τα σουτ του Μπιάρνασον, του Ρόμανιτς αλλά και το τετ α τετ του Ανταμά Μπα.

Τη στιγμή τώρα όπου η ομάδα της Λαμίας προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της 6ης εξ΄αναβολής αγωνιστικής με τον Απόλλων Σμύρνης, εμείς θα δούμε τα στατιστικά του ματς με την Τρίπολη.

Το 0-0 του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε αριθμούς

  • Στις 13 τελικές έφτασε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, με 3 σουτ εντός της μεγάλης περιοχής και 6 εκτός αυτής.
  • Από την άλλη ο ΠΑΣ είχε 6 τελικές προσπάθειες, με 1 σουτ εντός της περιοχής και 5 εκτός.
  • 4 κεφαλιές εντός της περιοχής του ΠΑΣ Λαμία για τους Αρκάδες, καμία για τους Λαμιώτες.
  • 8 αποκρούσεις για τους «κυανόλευκους» με τον Επασί να έχει 4, ενώ 2 είχε ο Τζανετόπουλος. Ο Αστέρας είχε 2 με τον Τσιφτσή.
  • 33 επεμβάσεις είχαν οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου σε 96΄αγώνα. Τις περισσότερες τις είχε ο Αντέτζο με 8 ενώ τον ακολούθησε ο Τάσος Καραμάνος ο οποίος είχε 7. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν σχεδόν τις μισές, με 15 επεμβάσεις από τις οποίες ο Ιγκλέσιας είχε τις 5 από αυτές.
  • Αρκετά κοντά οι ομάδες στα κλεψίματα, όπου ο Αστέρας είχε 17 με τον Χουάν Μουνάφο να έχει τα περισσότερα με 5, ενώ στα 19 σταμάτησε η ομάδα της Φθιώτιδας με τον Ντεβίς Επασί να έχει 7 στο σύνολο.
  • Λίγο πριν το τέλος, φτάνουμε στα λάθη όπου και εκεί οι δύο ομάδες είχαν πάνω κάτω τα ίδια λάθη. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έκαναν συνολικά σε 96 λεπτά αγώνα 40 λάθη με τα περισσότερα να τα έχει κάνει ο Άλβαρεζ. Για τον ΠΑΣ Λαμία τώρα, ο Καραμάνος είχε 7 και οι Πίτι και Μπιάρνασον είχαν από 6, με την ομάδα συνολικά να φτάνει στα 37.
  • Τέλος, μόλις 2 στα 17 εύστοχα γεμίσματα είχαν οι παίκτες της Λαμίας στο ματς, ενώ από την άλλη οι Αρκάδες επιχείρησαν να κάνουν 42 γεμίσματα με τα 16 να είναι εύστοχα.

Και ο πίνακας των στατιστικών:

Διαβάστε επίσης

Back to top button