Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Πέντε επιλογές απο 1.75 μέχρι 3.20

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Ξεκινάει σήμερα μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Επιστροφή λοιπόν και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με παιχνίδια για το Champions League αλλά και για το Europa League.

Εχθές η κακοκαιρία δεν επέτρεψε να γίνουν τα παιχνίδια της ΑΕΛ με την ΑΕΚ και του Απόλλων Λάρισας με την Δόξα Δράμας. Στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης και σε έναν βαρύ λόγω χιονιού αγωνιστικό χώρο Άρης και Παναιτωλικός έμειναν στο μηδέν.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν αρκετές επιλογές. Για την δικιά μας Super League στις 17:15 έχουν οριστεί το ΑΕΛ-ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι σίγουρη η διεξαγωγη τους αν δεν υποχωρήσει η κακοκαιρία.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ας ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό κουπόνι και τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις. Στην Ιταλία και την Serie A στις 21:45 Bερόνα-Πάρμα, με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για βαθμούς. Στην Γερμανία η Μπάγερν επιστρέφει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και αντιμετωπίζει την Αρμίνα στο Μόναχο στις 21:30. Στην Αγγλία και την Premier League δυο παιχνίδια ολοκληρώνουν την 24η αγωνιστική. Στις 20:00 Γουέστ Χάμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και στις 22:00 Τσέλσι-Νιούκαστλ.

Ενώ στην Πορτογαλία στις 22:15 το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε δυο απο τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Liga Nos. Στην Λισαβώνα η πρωτοπόρος της βαθμολογίας και αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια Σπόρτινγκ υποδέχεται την αήττητη στα εννιά τελευταία παιχνίδια Πάσος Φερέιρα.

Ας δούμε τις σημερινές επιλογές της στήλης. Πρώτη επιλογή στην σημερινή βασική δυάδα το Βερόνα-Πάρμα στις 21:45 για την Serie A. Η δεύτερη επιλογή απο το ντέρμπι φορμαρισμένων στην Πορτογαλία στις 22:15  Σπόρτινγκ Λισαβώνας-Πάσος Φερέιρα.

Στα σημερινά #boNUs Bets τρείς επιλογές σε Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button