Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Νοκ άουτ” ο Σανκαρέ!

Δεδομένα εκτός πλάνων στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο αισθάνθηκε την επομένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιουνούς Σανκαρέ και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Δεδομένα εκτός πλάνων στο ματς με τον ΠΑΣ.

Νοκ άουτ από το επικείμενο πρώτο ματς στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, τέθηκε αναπάντεχα ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο Σενεγαλέζος μέσος που έδωσε μία ασίστ και πέτυχε ένα γκολ στη μητέρα των μαχών την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του ποδιού του, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα στο Κορωπί (έκανε θεραπεία) και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία η οποία θα καταδείξει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μπόλονι για το ματς της Πέμπτης στους Ζωσιμάδες.

Όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν ως βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ έκαναν θεραπεία. Ο Χουάνκαρ δέχθηκε μια γονατιά στον τετρακέφαλο, ενώ ο Ιωαννίδης έχει σφίξιμο στη γάμπα.

Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button