Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουάρντα!

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμρ Ουάρντα, που θα παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον σύλλογο του Περιστερίου, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, δεδομένου ότι δεν υπήρξε πρόταση από κάποια ομάδα της Αγγλίας, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να αποχαιρετά μέσα από το facebook, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου ξεκαθάρισαν στον 24χρονο μεσοεπιθετικό ότι δεν θα του δοθεί άλλη ευκαιρία, με τον ίδιο να αποδέχεται την πρόταση του Ατρόμητου, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουάρντα, άλλωστε, πηγαίνει σε ένα περιβάλλον που το γνωρίζει και του αρέσει, αφού η πρώτη του θητεία στον Ατρόμητο, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς σε 28 συμμετοχές σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε εφτά ασίστ, την σεζόν 2017/2018.

Την Δευτέρα (21/1), ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, θα βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνηση του στον Ατρόμητο, που θα ανακοινώσει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button