Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λένο: «Με προέτρεψαν να αυτοκτονήσω όπως ο Ένκε»!

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Μπερντ Λένο, αποκάλυψε ότι σταμάτησε να διαβάζει τα social media, όταν κάποιος τον προέτρεψε να αντιγράψει τον Ρόμπερτ Ένκε, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2009.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Μπερντ Λένο, αποκάλυψε ότι σταμάτησε να διαβάζει τα social media, όταν κάποιος τον προέτρεψε να αντιγράψει τον Ρόμπερτ Ένκε, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2009.

Ο Αντονί Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση μέσω social media, με τον συμπαίκτη του Μάρκους Ράσφορντ να απευθύνει κάλεσμα για «να σταματήσει ο διαδικτυακός εκφοβισμός».

Ο Μπερντ Λένο δεν έχει πλέον τέτοιο «πρόβλημα», αφού έχει σταματήσει προ πολλού να διαβάζει τα social media και τα σχόλια που γίνονται για την απόδοσή του κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ.

Ο λόγος; Ένας ανεγκέφαλος, ύστερα από μια κακή εμφάνιση του Γερμανού τερματοφύλακα, τον προέτρεψε να αντιγράψει τον Ρόμπερτ Ένκε, τον άλλοτε διεθνή γκολκίπερ των Μπαρτσελόνα, Γκλάντμπαχ, Μπενφίκα και Αννόβερου, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2009 σε ηλικία 32 ετών, νικημένος από την κατάθλιψη.

«Είναι κάτι που έμεινε για πάντα στο μυαλό μου, μια τρέλα. Είχα ένα πολύ κακό ματς και κάποιος στα social media μου είπε «κάνε το όπως ο Ένκε». Από την στιγμή που το διάβασα αυτό, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι στα social media. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τα διαβάζω, ακόμα και αν όλα πάνε καλά. Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν με κάνουν καλύτερο, είναι χάσιμο χρόνου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λένο.

«Υπάρχουν τόσοι ψεύτικοι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα κομπιούτερ τους για να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Πολλές φορές με ρατσισμό, επίθεση κατά των οικογενειών, δεν μου αρέσουν, δεν τα διαβάζω. Επηρεάζει την ζωή σου, για ποιο λόγο να το κάνεις;» συμπλήρωσε ο γκολκίπερ της Άρσεναλ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button