Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάντζιος έφυγε… ο Σανίνο ήρθε!

Με τον Ιταλό προπονητή Τζουζέπε Σανίνο θα έρθει στο ΔΑΚΛ ο Λεβαδειακός για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία..

Τη λύση της συνεραγασίας της με τον Ακη Μάντζιο, ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Μαζί με τον Έλληνα τεχνικό, παρελθόν αποτελεί και ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιώργος Χωριανόπουλος.

Η ομάδα της Βοιωτίας, με αφορμή το «διαζύγιο» των δύο πλευρών εξέδωσε ανακοίνωσε όπου αναφέρει πως «η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό Γιώργο Χωριανόπουλο. Παράλληλα τους εύχεται καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Και για τους δυο η πόρτα του Λεβαδειακού θα είναι πάντα ανοικτή».

Ο Λεβαδειακός είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με μόλις μία νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές.

Ο Ιταλός Σανίνο αντικαταστάτης του Μάντζιου

Ο Ιταλός Τζουζέπε Σανίνο θα είναι ο αντικαταστάτης του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή, η ΠΑΕ της Βοιωτίας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της χώρας του, αλλά και στη Serie A με την Παλέρμο και τη Σιένα, ενώ έχει κι ένα πέρασμα από την Αγγλία και τη Γουότφορντ, η οποία τότε (Δεκέμβριος 2013-Αύγουστος 2014) αγωνιζόταν στην Championship. Η τελευταίου του δουλειά ήταν την περσιχή χρονιά στην Τριεστίνα, στην Γ΄ κατηγορία της Ιταλίας.

Τον Σανίνο θα ακολουθήσουν στον Λεβαδειακό ο Τζιοβάνο Κουσάτις ως βοηθός του, ο Ενρίκο Πέρι ως γυμναστής και ο Στέφανο Αλμπερτόλι ως αναλυτής. Από το υπάρχον τεχνικό επιτελείο, παραμένουν ο γυμναστής Λουκάς Λούλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τόσκας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button