Άλλα αθλήματα

Ο Σκαρβέλης δεν θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό κλειστού

Ο Νικόλας Σκαρβέλης ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν και θα παραμείνει στις ΗΠΑ, όπου διαμένει μόνιμα.

Ο Νικόλας Σκαρβέλης ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν και θα παραμείνει στις ΗΠΑ, όπου διαμένει μόνιμα. Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας, επηρεασμένος από τα όσα συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη με την covid-19, θεώρησε ότι είναι καλύτερο να μην ταξιδέψει στην Ευρώπη, θυσιάζοντας τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Είναι η δεύτερη μεγάλη απουσία της ελληνικής αποστολής που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό, μετά από αυτή της Κατερίνας Στεφανίδη η οποία επέλεξε μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, να μην συνεχίσουν μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τους αγώνες στη χειμερινή σεζόν και να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Σκαρβέλης αποτελεί έναν από τους σταθερούς Ευρωπαίους σφαιροβόλους των τελευταίων ετών με συμμετοχή πριν δύο χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης στη Γλασκώβη, στόχο που είχε θέσει και για το φετινό Ευρωπαϊκό. Σε κάθε περίπτωση ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο θα προετοιμαστεί με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button