Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οι «μεγάλοι» της Premier έχουν στην λίστα του τον 19χρονο Χοπ της Σάλκε

Ο Μάθιου Χοπ εντυπωσιάζει στην Bungesliga και οι «μεγάλοι» της Premier League ήδη έχουν ξεκινήσει τις... παρακολουθήσεις ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Μάθιου Χοπ εντυπωσιάζει στην Bungesliga και οι «μεγάλοι» της Premier League ήδη έχουν ξεκινήσει τις… παρακολουθήσεις ενόψει του καλοκαιριού.

Ο 19χρονος Αμερικανός επιθετικός, σύμφωνα με το 90min είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ και της Τότεναμ ενόψει του καλοκαιριού και ήδη άνθρωποι από τις αγγλικές ομάδες έχουν βρεθεί στην Γερμανί για να τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο.

Ο Χοπ έχει κάνει αίσθηση στην Bungesliga έχοντας σε 11 συμμετοχές, 5 γκολ και το γεγονός πως είναι μόλις 19 ετών είναι ένα στοιχείο που τον κάνει… περιζήτητο.

Η Σάλκε από την πλευρά της δεν θα ήθελε να τον πουλήσει το καλοκαίρι αλλά τα χρέη της έχουν αυξηθεί δραματικά, ήδη το ποσό είχε φτάσει τα 175 εκ. ευρώ πριν από την πανδημία του κορωνοϊού. Οπότε η γερμανική ομάδα περιμένει προτάσεις για τον νεαρό Αμερικανό και ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button