ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παράπονα για τον ορισμό του Ζαχαριάδη από τον Απόλλων Σμύρνης!

Έντονη δυσαρέσκεια στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την επιλογή του Κλάτενμπεργκ να τοποθετήσει στο εξ αναβολής ματς με τη Λαμία τον ρέφερι από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

Έντονη δυσαρέσκεια στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την επιλογή του Κλάτενμπεργκ να τοποθετήσει στο εξ αναβολής ματς με τη Λαμία τον ρέφερι από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ο ορισμός τη Δευτέρα (15/2) του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στην εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα έφερε αναστάτωση στη Ριζούπολη.

Το άκουσμα του ρέφερι από το σύνδεσμο Μακεδονίας ξύπνησε πολύ άσχημες μνήμες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» από τη σεζόν 2018-19 όταν σε ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με διαιτητικά εγκλήματα (με κορυφαίο σφάλμα την απόλυτα άδικη αποβολή του τερματοφύλακα Βάσιτς στο 74’) υποχρέωσε την ιστορική ομάδα σε οδυνηρή ήττα.

Έτσι στον Απόλλωνα Σμύρνης υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για αυτή την επιλογή του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αφού και φέτος που ήταν στο VAR ο Ζαχαριάδης στο εκτός έδρας ματς με τους Φθιώτες (κατά σύμπτωση) στο «Αθανάσιος Διάκος», υπάρχουν παράπονα…

Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κομβικό παιχνίδι στην υπόθεση παραμονή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με αποτέλεσμα να υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία αφού ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ δείχνει πως ενδιαφέρεται μόνο για τον… αφρό της βαθμολογίας προκειμένου να περιορίζει τις γρίνιες στους «Big 4», που τον ψήφισαν για να αναλάβει το πόστο του.

Έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί, που στη Ριζούπολη μιλούν για ενεργοποίησης… εργαλειοθήκης εις βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης στην κρισιμότερη καμπή της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, ο εκ Μακεδονίας ρέφερι έχει δώσει πολλές φορές δικαιώματα με συνέπεια να μην τον συνοδεύει η… καλύτερη φήμη για τις διαιτητικές αποδόσεις του σε συγκεκριμένα ματς συγκεκριμένων ομάδων χρόνια τώρα.

Άρα… υπάρχει πρόβλημα εξ αρχής με τον ορισμό του για να σφυρίξει τη δεδομένη στιγμή το Απόλλων Σμύρνης – Λαμία την Τετάρτη (17/2).

Πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button