Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σήμερα κρίνεται του Εμβιλά!

Η σημερινή (16/2) προπόνηση θα δείξει αν ο Γιαν Εμβιλά θα μπορέσει να παίξει στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν.

Η σημερινή (16/2) προπόνηση θα δείξει αν ο Γιαν Εμβιλά θα μπορέσει να παίξει στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν. Ποια τα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν και τα βλέμματα είναι πάνω στον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου και σήμερα (16/2) θα δοκιμάσει να λάβει μέρος στην προπόνηση. Αν δεν τα καταφέρει ή αν νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί αυτόματα εκτός μάχης για το παιχνίδι του Europa League.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Πέντρο Μαρτίνς θα επιλέξει τους Μπουχαλάκη και Καμαρά ως δίδυμο στο κέντρο, ενώ μπροστά τους θα είναι ένας εκ των Φορτούνη ή Βαλμπουενά.

Aπό εκεί και πέρα, στην άμυνα θα είναι και οι Λαλά – Παπασταθόπουλος, ενώ σίγουροι είναι οι Σα, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ελ Αραμπί και Μπρούμα. Υποψήφιοι για βασικοί είναι επίσης οι Ανδρούτσος, Μασούρας και Βρουσάι, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο Τιάγκο Σίλβα δεν είναι δηλωμένος στην λίστα για τα παιχνίδια του Europa League.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button