Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χωρίς Γκουντογκάν κόντρα στην Εβερτον

Χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας, αλλά και ίσως του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Ιλκάι Γκουντογκάν, θα παίξει σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι στο Λίβερπουλ κόντρα στην Εβερτον, σ' αναβολής ματς για την Premier League.

Χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας, αλλά και ίσως του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Ιλκάι Γκουντογκάν, θα παίξει σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι στο Λίβερπουλ κόντρα στην Εβερτον, σ’ αναβολής ματς για την Premier League.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο ματς με την Τότεναμ, στο οποίο σημείωσε δύο γκολ, και ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε πως δεν θα τον έχει σήμερα στη διάθεση του.

Ο Γκουντογκάν έχει σκοράρει εννέα φορές στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας 11 τέρματα συνολικά στη σεζόν. Έχει μοιράσει επίσης μία ασίστ, ενώ θα μπορούσε να έχει ακόμη ένα γκολ στο ενεργητικό του, αν ευστοχούσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο Άνφιλντ στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Οι αριθμοί του αυτοί τον καθιστούν κορυφαίο στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη (!), καθώς κανένας από όσους αγωνίζονται σε αυτά δεν έχει καταφέρει κάτι τουλάχιστον αντάξιο. Πίσω του ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 6 γκολ σε 8 ματς, ενώ χαμηλότερα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button