Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Έξι επιλογές απο 1.65 μέχρι 3.60

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα που αν και μεσοβδόμαδα, μας προσφέρει αρκετές επιλογές. Συνέχεια και για το Champions League σήμερα με δυο παιχνίδια στην Ιβηρική χερσόνησο για την φάση των “16”.

Ξεκίνημα απο την Ανδαλουσία στις 22:00 και την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με επαναληπτικό στις 9/3 στο Ντόρτμουντ. Το άλλο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στο Πόρτο και το “Estadio do Dragao” επίσης στις 22:00 ανάμεσα σε Πόρτο και Γιουβέντους με επαναληπτικό παιχνίδι και εδώ στις 9/3.

Εκτός απο το Champions League στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν και μερικά παιχνίδια απο τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Αγγλία και την Premier League έχουμε δυο αναμετρήσεις σήμερα. Στις 20:00 Μπέρνλι-Φουλαμ και στις 22:15 Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην Αγγλία και την Championship έχουμε έξι αναμετρήσεις για την 30η αγωνιστική και οι μάχες σε κορυφή αρχίζουν να παίρνουν φωτιά. Δυο παιχνίδια ξεχωρίζουν σήμερα στην Championship το Σουόνσι-Νοτιγχαμ Φόρεστ και το Μίλγουόλ-Μπέρμινχαμ.

Για την La Liga στην Ισπανία υπάρχει ένα παιχνίδι σήμερα ανάμεσα σε Λεβάντε και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ενώ στην Γαλλία υπάρχει το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Νίς στην Μασσαλία, με μια Μαρσέιγ σε βαθιά κρίση τους τελευταίους μήνες.

Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές της στήλης. Στην βασική δυάδα η επιλογή έγινε και πάλι απο το Champions League και τα δυο σημερινά παιχνίδια Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ.

Υπάρχει και ανάλυση για το πολύ ενδιαφέρον Μαρσέιγ-Νις με τα όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ωρες στην Μασσαλία ανάμεσα σε διοίκηση και οπαδούς της ομάδας αλλά και την έντονη προπονητολογία που συνεχίζεται μετα την παραίτηση του Βίλας Μπόας.

Ενώ στα #boNUs Bets και σήμερα υπάρχουν τρεις επιλογές απο την La Liga στην Ισπανία, την Premier League και το Βέλγιο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button